Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ässät pestasi maalivahdin New York Rangersin organisaatiosta

31.7.2020 - 12:11:38Jääkiekon SM-liigassa pelaava Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Linus Söderströmin kanssa. 23-vuotias ruotsalaisvahti siirtyy Ässiin New York Islandersin organisaatiosta, johon hän on kuulunut kahden kauden ajan.

Söderströmin meriitit ovat toistaiseksi Pohjois-Amerikkaa edeltäviltä vuosilta ja ne ovat nuorelle maalivahdille varsin komeat.

Kaudella 2016-2017 lupaava maalivahti torjui seuransa Ruotsin mestariksi sarjan parhaalla päästettyjen maalien keskiarvolla. Söderström on myös valittu Nuorten MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi ja hän on voittanut Ruotsin mestaruuden U16 ja U20 -ikäluokissa.

Söderström kuului aikanaan Ruotsin nuorisomaajoukkueiden tähtipelaajiin, mutta debyytti sekä aikuisten maajoukkueessa että NHL:ssä ovat jääneet toistaiseksi tekemättä. Ne mielessään edelleen erittäin korkean potentiaalin maalivahti saapuu Porin Ässien organisaatioon.

- Kommunikointi Linuksen kanssa lähti alusta alkaen hyvin liikkeelle ja hänessä vakuutti erityisesti halu kehittyä ja päästä seuraavalle tasolle, joten valmentamisessa ei tarvitse keskittyä motivoimaan kovaan työntekoon. Hänellä on menestystä nuorten sekä aikuisten sarjoista ja se on tärkeä mittari paineensietokyvyn kannalta. Uralla olleet vaikeudet loukkaantumisten suhteen on selätetty ja nälkä päästä tositoimiin tuntuu kovalta, Ässien maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Söderström odottaa innolla uutta haastetta.

- Olen erittäin innoissani tästä mahdollisuudesta. Ensimmäisestä keskustelustani lähtien Jaskan (Jaakko Rosendahl) sekä Tommin (Kerttula) kanssa minulla on ollut vain hyviä tuntemuksia ja olen todella onnellinen mahdollisuudesta pelata juuri Ässissä alkavalla kaudella. Erilaisissa keskusteluissa olen kuullut myös paljon hyvää joukkueesta, kannattajista sekä Porin kaupungista. Toivottavasti pääsen mahdollisimman pian Suomeen ja sitten aikanaan tapaamaan uusia joukkuekavereitani.

Lähde: Ässät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!