NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Edmonton Oilers lainaa puolustajan SM-liigaan

3.8.2020 - 11:17:32


Jääkiekon SM-liigassa pelaava Ässät vahvistuu kahdella puolustajalla. NHL-seura Edmonton Oilers lainaa Markus Niemeläisen ja Kasper Kotkansalo siirtyy Bostonin yliopistojoukkueesta Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

- Molemmat puolustajat omaavat niitä arvoja, joita haemme. He ovat tavoitteellisia ja määrätietoisia kavereita, jotka tekevät töitä joka päivä sen eteen, että matka NHL:ään tulisi lähemmäs, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Niemeläisen lainasopimus on voimassa Edmonton Oilersin leirin alkuun asti.

Isossa roolissa Ässien puolustuksessa pelannut Niemeläinen oli viime kaudella joukkueen peliaikakuningas pelaten lähes 20 minuuttia ottelua kohden.

- Markuksen kehitys alkoi ottamaan loikkia sieltä HPK:n kultakeväältä ja viime kaudella tuli sitten läpimurto Liigajäillä, jonka seurauksena syntyi NHL-sopimus. Nyt kun pelit Pohjois-Amerikassa alkavat vähän viiveellä, halusimme tukea Markuksen kehittymistä ja valmiutta pelata siellä sekä toisaalta tiedämme, että saamme laatujätkän joukkueeseen. Sinällään mikään ei ole muuttunut keväästä. Markuksen tähtäin on Pohjois-Amerikassa, ja me emme rakenna joukkuetta hänen varaansa, Kerttula kertoo.

- On hienoa päästä taas jääkiekon pariin ja mikäpä sen parempaa, kuin aloittaa kausi Ässissä. Kauden alkuun on vielä jonkin verran aikaa, niin nyt on hyvää aikaa kehittää joukkueen pelaamista ja myös omia taitoja tulevaa kautta varten, Niemeläinen puolestaan kommentoi.

Kotkansalo saapuu Poriin Bostonin yliopistosta, jonka riveissä hän on pelannut kolmen kauden ajan.

21-vuotias Kotkansalo kuului nuorten maajoukkueiden vakionimiin ja hän edusti Suomea sekä U18 että U20 MM-kisoissa. Vuonna 2016 hän oli mukana voittamassa alle 18-vuotiaiden MM-kultaa.

Kotkansalo varattiin NHL:ään vuonna 2017, kun Detroit Red Wings valitsi puolustajan varaustilaisuuden 3. kierroksella.

Molemmat pelaajat liittyvät joukkueen harjoitusvahvuuteen välittömästi ja ovat valmennuksen käytettävissä kauden ensimmäisessä harjoitusottelussa Ässät-Sport keskiviikkona.

Lähde: Ässät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57