NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KalPa saa mieluisan paluumuuttajan NHL:stä - "Hienoa saada tämän tasoinen pelaaja"

3.8.2020 - 17:37:54


Jääkiekon Liiga-seura KalPan puolustus vahvistuu todellisella huippupuolustajalla, kun Montreal Canadiensin sopimuspelaaja Otto Leskinen liittyy keltapaitoihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella.

23-vuotias Montreal Canadiensin sopimuspelaaja puolustaja Otto Leskinen on solminut KalPan kanssa toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen. 181-senttinen ja 85-kiloinen puolustajalupaus liittyy KalPan harjoitusvahvuuteen heti keskiviikkona, kun joukkue aloittaa jälleen yhteisharjoittelun.

- Erittäin hienoa saada Oton tasoinen pelaaja meille. On sovittu, että Otto kantaa KalPa-paitaa siihen asti, kun NHL:n ensi kaudet harjoitusleirit alkavat, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo KalPan tiedotteessa.

- Otto tuo meille valtavasti lisää kiekollista osaamista, luisteluosaamista, hyvää pelikäsitystä ja nuoresta iästään huolimatta hän tuo koppiin runsaasti johtajuutta, Laine lisää.

Leskinen on NHL-organisaatio Montreal Canadiensin sopimuspelaaja. Viime kausi oli Leskiselle ensimmäinen Pohjois-Amerikassa ja pieksämäkeläislähtöinen puolustaja pelasi päättyneellä kaudella yhteensä 52 ottelua AHL:ssä pistein 2+20=22 ja samalla hän debytoi myös NHL:ssä, pelaten Canadiensin riveissä yhteensä viisi ottelua. Leskinen oli viime kaudella edustamansa AHL-joukkue Laval Rocketin puolustajista toiseksi tehokkain.

- Sopimus syntyi tosi hyvässä yhteistyössä Oton ja Montreal Canadiensin kanssa. Tästä sopimuksesta hyötyvät kaikki osapuolet; me, pelaaja itse ja Canadiens, sillä Otto pystyy suuren vastuun myötä viemään täällä itseään pelaajana entisestään eteenpäin, Laine jatkaa.

Pieksämäen Pallo-Seppojen kasvatti pelasi ensimmäiset Liiga-ottelunsa KalPa-paidassa jo kaudella 2015-2016. Neljän Liiga-kauden aikana Leskinen pelasi yhteensä 176 Liigan runkosarjaottelua pistein 11+44=55. Valtaosa vasemmalta ampuvan puolustajan pisteistä syntyi kaudella 2018-2019, jolloin hän oli KalPan tehokkain puolustaja 31:n (8+23) tehopisteen saaliilla. Samalla kaudella hän oli keltapaidoissa voittamassa Spengler Cupin mestaruutta ja keväällä 2018 hän teki debyyttinsä Suomen A-maajoukkueessa. Keväällä 2017 hän oli mukana saavuttamassa SM-hopeaa.

- Oton hankinnan myötä puolustus- ja maalivahtiosasto on valmis tulevaa Liiga-kautta varten, Laine päättää.

Lähde: KalPan tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaksi romutusta heti Sotshissa

27.9.2020 14:18:57