NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestis-seura sai mielenkiintoisen paluumuuttajan eksoottisesta suunnasta

5.8.2020 - 23:03:12


Mestiksen RoKin monivuotinen kapteeni Henri Joki-Erkkilä palaa seuraan. Hän pelasi kauden 2019-20 Japanissa Nikko Icebucksin riveissä.

Joki-Erkkilä voitti Aasian Liigan puolustajien pistepörssin tehden 25 tehopistettä 36 ottelussa.

- Mietin pitkään Japanin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ja ylipäätään sitä, että mitä voisi vielä saada pelaamisesta ja myös siten, että olisi vielä riittävästi myös annettavaa. Lopulta tuli sellainen olo, että haluan palata. Joukkueesta vaikuttaa tulevan hyvä ja kun todellinen tavoite on menestyä, niin se oli tärkeä tekijä päätöksessä palata. On mukava palata kotiin, Joki-Erkkilä sanoo.

- "Öffen" paluu oli kyllä mieluinen juttu RoKille ja koko kaupungille. Hänen pelillinen panos joukkueelle tulee olemaan iso, jonka kaikki tietävätkin. Monipuolinen, huippukuntoinen, todellinen urheilijatyyppi ja ennen kaikkea jään ulkopuolista roolia joukkueessa ei voi rahassa mitata. Hyvällä huumorilla höystettynä pitää joukkueen tiukasti näpeissä ja sisäisen kurin kohdillaan. Todella iso apu valmennukselle, päävalmentaja Santeri Immonen luonnehtii.

Kokkolan Hermeksessä viime kaudella pelannut 22-vuotias puolustaja Eetu Pylkkänen siirtyy myös RoKin riveihin.

- Saavun erittäin hyvillä fiiliksillä Rovaniemelle! Kaupungista ja joukkueesta olen kuullut pelkkää hyvää, joten päätös oli helppo. Takana on laadukas kesä ja halu pelata on kova vaikean viime kauden jälkeen. Tavoitteet ovat korkeat itsellä, sekä joukkueella - nähdään hallilla, Pylkkänen sanoo.

Lähde: RoKin verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!