NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Iso vahvistus Ässille - Mika Niemi palaa patapaitaan: ”Haluan nauttia taas lätkästä”

15.9.2020 - 21:36:24


Jääkiekon SM-liigaan valmistautuva Ässät tiedotti tiistai-iltana kovan pelaajauutisen. Mika Niemi palaa KHL-liigasta Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Vuonna 2013 Suomen mestaruuden kasvattajaseurassaan voittanut hyökkääjä palaa Poriin edustettuaan Oulun Kärppiä ja Helsingin Jokereita yhteensä viiden kauden ajan.

Liigassa Niemi on pelannut yhteensä 403 ottelua tehoin 54+146 =200. KHL-liigassa Niemi pelasi Jokerien paidassa yhteensä 181 ottelua tehoin 20+27 =47 ja Suomen maajoukkueessa Niemi on pelannut vuosina 2014-2019 yhteensä 21 ottelua.

- Olemme tyytyväisiä, että saimme Mikan joukkueeseen. Tuskin moneen vuoteen on tähän aikaan vuodesta ollut vapaana näin paljon kansainvälisiä otteluita pelannutta kotimaista keskushyökkääjää. Keskustelut Mikan kanssa ovat olleet avoimia ja rehellisiä puolin ja toisin. Mikan taidoista ja pelaamisesta emme tainneet vaihtaa sanaakaan. Kaiken pohjana olivat Mikan halu kehittyä edelleen 32-vuotiaana ja ottaa uusi suunta uralla, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuransa verkkosivuilla.

Viime kausi Jokereissa oli Niemelle vaikea ja 30 ottelua tuottivat vain tehot 2+0. Niemi haluaakin kääntää uuden lehden urallaan ja tärkeimpänä tavoitteena onkin joukkueen menestys.

- Viime kausi oli vaikea ja haluan nauttia taas lätkästä ja mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin Pori. Ässien menestyminen on minulle tärkein asia. Olen seurannut Ässiä läheltä viimeiset vuodet ja täällä on menty valtavasti eteenpäin. Täällä on hyvä joukkue, jolla on tavoite menestyä.

Lähde: Ässät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!