NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jesse Puljujärvi järjesti Kärpät jatkoajalle - Jussi Jokinen hoiti loput

15.9.2020 - 22:51:36


Jääkiekon SM-liigaan valmistautuvat TPS ja Kärpät väänsivät tasaisesti tiistaina Virroille pelatussa harjoitusottelussa. Kärpät voitti vähämaalisen ottelun jatkoajalla numeroin 1-2 (0-0, 1-0, 0-1, 0-1) Jussi Jokisen tekemällä osumalla.

Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen taistelu jatkui kiivaana, kun joukkueiden hyökkäyssuunta vaihtui. Toisen erän ensimmäinen pöytäkirjamerkintä nähtiin 14 minuutin pelin jälkeen, kun Kärpät rikkoi ja Palloseura pääsi pyörittämään ylivoimaa.

TPS:n ylivoima toimi ja Topias Haapanen iski ottelun ensimmäisen täysosuman. Haapasen ylivoimaosuma jälkeen ei erässä nähty enempää maaleja ja pukusuojiin siirryttiin mustavalkoisten 1-0 -johdossa.

Kärpät haki päätöserässä kovalla sykkeellä tasoitusta, mutta TPS taisteli Ukko-Pekka Luukkosen toimiessa viimeisenä lukkona. Kovasta taistelusta huolimatta Kärpät onnistui Jesse Puljujärven toimesta tasoituksessa erän puolivälissä. Osuma syntyi niin ikään ylivoimalla.

Kolmannen erän viimeisillä hetkillä Palloseuran puolustaja Aleksi Anttalaiselle kirjatun rangaistuksen seurauksena kärppälauma pääsi aloittamaan jatkoajan ylivoimalla. Ottelun kaavaa noudattaen voittomaali syntyi ylivoiman aikana Jokisen lavasta. Maalin seurauksena loppulukemiksi kirjattiin 1-2.

- Ihan hyvä peli meiltä ja voi olla tyytyväinen! Paljon hyviä asioita, mutta mukaan mahtuu totta kai huonojakin hetkiä. Tiukkoja pelejä on aina mukava pelata ja tästä on hyvä jatkaa kohti huomista, TPS:n puolustaja Elias Laitamäki kertoo seuransa verkkosivuilla.

TPS ja Kärpät kohtaavat uudelleen Erkan Areenalla Virroilla heti keskiviikkona. Ottelu alkaa klo 16.00.

Lähde: TPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!