Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KalPa kepitti Kärpät Liiga-kauden kenraalissa

22.9.2020 - 21:51:43


Jääkiekon SM-liigaan valmistautuva Kärpät pelasi tiistaina viimeisen harjoitusottelunsa KalPaa vastaan. Kuopiolaiset kävivät kuittaamassa 2-5 -voiton Oulusta.

KalPa avasi ottelun maalihanat ensimmäisen erän alkupuolella, kun Kim Nousiaisen tarkka rannelaukaus yllätti maskin takan olleen Joel Blomqvistin.

Kotijoukkueen kuitti tuli nopeaan tahtiin, kun Kärppien kolmosketju punnersi pelin tasoihin. Komea syöttökuvio päättyi Radek Koblizekin viimeistelyyn. Syöttöpisteet nappasivat Tino Metsävainio ja ensimmäistä otteluaan yli puoleen vuoteen pelannut Janne Kuokkanen.

KalPa nappasi johtonsa yhtä nopeasti takaisin, kuin se sen menettikin. Otto Leskinen pääsi ampumaan vieraat johtoon Miikka Pitkäsen esityöstä. Avauserän toinen puolisko oli maaliton, joten ensimmäiselle tauolle lähdettiin lukemista 1-2.

Maalintekotahti pysyi korkealla myös toisessa erässä. Ensin Kuokkanen toi Kärpät tasoihin komealla ylivoimamaalilla ja pian sen jälkeen KalPa rokotti kahdesti. Miikka Pitkänen ja Lasse Lappalainen osuivat keltapaidoille. Toisessakin erässä jälkimmäinen puolisko oli maaliton. Päätöserään lähdettäessä taululla olivat lukemat 2-4.

Viimeisen erän ainoa osuma syntyi ex-Kärppä Tuomas Vartiaisen lavasta. Vartiainen kiskaisi kiekon keskialueelta tyhjään maaliin, kun Kärppien Blomqvist oli matkalla vaihtopenkille kuudennen kenttäpelaajan toivossa.

Lähde: Kärpät


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34