Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rauman Lukko keskittää kuntoharjoittelun uuteen liikuntakeskukseen

23.9.2020 - 16:00:00


Jääkiekkoseura Rauman Lukko keskittää liiga- ja juniorijoukkueiden kuntoharjoittelun uuteen liikuntakeskukseen.

Kaivopuistossa sijaitsevaan Kuntomaxiin tulee Lukkoa varten räätälöity laaja harjoittelualue. Lisäksi pelaajien käytössä on koko liikuntakeskuksen palvelut.

Yhteistyö on uusi avaus Lukon toiminnassa ja vie ammattimaista harjoittelua ison askeleen eteenpäin.

– Avarat tilat ja modernit laitteet takaavat meille monipuoliset harjoitteluolosuhteet. Tilat ja laitteet on räätälöity meitä varten ja palvelee sekä liigajoukkueen että juniorien tarpeita, kiittää Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

Yhteistyö liikuntakeskuksen kanssa yhdistää ammattiurheilijat ja kuntoliikkujat. Monipuoliset harjoitteluvälineet takaavat jokaiselle mahdollisuuden nauttia liikunnasta kukin omalla tavoitetasollaan.

Jokaisella mahdollisuus parantaa omaa kuntoaan

Uuden laajan liikuntakeskuksen tavoitteena on myös parantaa ihmisten hyvinvointia ja terveyttä. Omaan hyvinvointiin panostaminen on vahva trendi, jolla on myös iso yhteiskunnallinen merkitys.

– Yhteistyö on uusi tapa nostaa sekä ammattilaisten että aloittelijoiden harjoittelun tasoa. Olemme panostaneet vahvasti uusiin laitteisiin ja tilaan, sanoo Kuntomaxin toimintaa vetävä Arto Tarvainen.

Liikuntakeskuksessa on kuntosalitilaa yli 1500 neliötä sekä avarat sosiaali- ja oleskelutilat sekä mm. paljon kaivattu lasten leikkitila.

– Ensi keväänä liikuntakeskus laajenee ulos, jonne rakennetaan laaja ulkoharjoittelualue monipuolisine välineineen, lupaa Tarvainen.

Rauman Lukon kannalta yhteistyössä on myös liiketaloudellinen puoli. Yhteistyö tarkoittaa myös erilaisia etuja Lukon yhteistyökumppaneille.

– Lukko on vahvasti sitoutunut Kuntomaxin kehittämiseen ja näemme liikuntapalvelut isona mahdollisuutena myös liiketoimintana, sanoo Rauman Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Lähde: Lukon tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!