Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK tyrmäsi Ilveksen jo avauserässä - NHL-tähti säväytti mutta joutui jättämään pelin kesken

23.9.2020 - 20:40:21


Helsingin IFK ja Tampereen Ilves pelasivat keskiviikkona Liiga-kauteen valmistavan harjoitusottelun Helsingissä.

HIFK voitti ottelun 6-3-lukemin.

HIFK ratkaisi ottelun jo avauserässä voittamalla sen 4-1.

Ensimmäinen erä oli hyvin dramaattinen. Ilveksen puolustaja Niko Peltola loukkaantui ilmeisen vakavasti ensimmäisen erän alussa ja hän lähti tilanteen jälkeen suoraan koppiin. Myös HIFK:n nuori hyökkääjä Rasmus Heljanko loukkaantui vakavan oloisesti ja hänetkin talutettiin koppiin. Kyseisestä tilanteesta Ilveksen Tuomas Salmela sai ulosajon jalkapyyhkäisystä.

Maalejakin nähtiin. HIFK iski neljästi ja Ilves kerran. Kaikki osumat olivat erikoistilannemaaleja. HIFK:n maaleista vastasivat Joonas Lyytinen, Emil Bemström, Eero Teräväinen sekä Sebastian Dyk. Ilveksen maalin teki ylivoimalla Arttu Ruotsalainen.

Etenkin Bemströmin ja Dykin maalit olivat komeita. Columbuksen NHL-laina Bemström teki osumansa ensimmäisellä laukauksellaan. Ruotsalaisen laukaus on tiedetty vaaralliseksi. Dyk pääsi iskemään oman maalinsa puolestaan todella komean kuvion päätteeksi. Dyk iski ottelussa myös viimeisen maalin tyhjään maaliin.

Toisen erän alussa HIFK:n tämän kesän hankinta Alex Broadhurst kävi ohjaamassa maalin edestä HIFK:n jo 5-1-johtoon ja siihen kamppailu viimeistään ratkesi. Ilveksen Eemeli Suomi kavensi toisen erän lopussa ja Joona Ikonen värkkäsi kolmannessa erässä vielä yhden kavennuksen, mutta siihen Ilveksen kiri hyytyi.

HIFK saattoi saada ottelussa myös ikäviä uutisia, sillä NHL-tähti Emil Bemström ei enää kolmannessa erässä pelannut ollenkaan.

SM-liiga-kausi alkaa 1. lokakuuta. HIFK ja Ilves kohtaavat uudestaan Helsingissä 3. lokakuuta.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!