Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n päävalmentaja kehui uutta NHL-vahvistustaan ja kertoi hyviä uutisia - "Ei mitään vakavaa"

23.9.2020 - 21:10:25


HIFK ja Ilves kohtasivat keskiviikkona harjoitusottelussa Helsingin jäähallissa.

HIFK voitti ottelun 6-3-lukemin. HIFK:n tuore NHL-vahvistus Emil Bemström teki heti ensimmäisellä laukauksellaan maalin. HIFK:n päävalmentajaa Jarno Pikkaraista omien peliesitykset ilahduttivat.

- Kohtuullisen hyvä peli pelattiin ja ensimmäiseen erään saatiin hyvä startti. Oltiin tehokkaita ja tietenkin myös itseluottamus nousi siitä. Meillä oli rytmi pelaamisessa ja sellainen tiiveys sekä kiekollinen rohkeus pelata. Siinä mielessä paljon hyviä elementtejä. Tietysti aika kapealla mennään. Kolmannessa erässä pelasi neljäntenä kenttänä viisi pakkia. Oma lukunsa siinäkin, Pikkarainen kommentoi HIFK TV:n haastattelussa.

HIFK:n uusi NHL-vahvistus, Columbus Blue Jacketsin lainamies Emil Bemström debytoi keskiviikkona HIFK-paidassa ja osoitti heti olevansa pelimies. Bemströmin ensimmäinen laukaus HIFK-pelaajana meni maaliin. Ruotsalaisen tavaramerkkinä on pidetty juurikin vaarallista laukausta. Kolmannessa erässä Bemström ei enää pelannut, vaan joutui jättämään pelin kesken.

- Ei mitään vakavaa hänellä. Pientä vaivaa. Tietenkään ei haluta tässä vaiheessa minkäänlaisia riskejä ottaa, Pikkarainen kertoi.

Bemström osoitti kuitenkin heti olevansa vahvistus HIFK:lle.

- Joo, varmasti on, kunhan vielä oppii talon tavoille ja pääsee meidän rytmiin mukaan. Tietysti kun tämä ensimmäinen peli tulee näin nopeasti, niin kyllä se aina vähän silmille tulee. Hyvää tekemistä häneltä lähtökohtiin nähden. Todella hyvää, Pikkarainen kehui.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!