Mainos: Joulukalenterissa ilmaisvetoja ja voitontehostajia - Uusi tarjous joka päivä!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kohun keskellä ollut SM-liigajoukkue palaa töihin - ”Nähdään miten menneet tapahtumat vaikuttavat peliin”

23.10.2020 - 10:59:23


Tänään Liigassa Sportia isännöivä JYP on ollut tällä viikolla uutisissa yt-neuvottelujen johdosta, joiden seurauksena päävalmentaja Pekka Tirkkonen ja apuvalmentaja Ari Santanen lomautettiin loppuvuoden ajaksi.

Lomautuksen ajan JYPn valmennustehtäviä hoitavat Jukka Varmanen, seuran kehityspäällikkö Jussi Tupamäki, sekä osa-aikaisesti maalivahtivalmentaja Jarkko Hyytiä.

- Viikon tapahtumat ovat varmasti vaikuttaneet tulevien pelien valmistautumiseen. Kyseessä on isoja juttuja, jotka varmasti vievät pelaajien energiaa. Perjantaina nähdään miten menneet tapahtumat vaikuttavat peliin, Tupamäki kertoo seuransa verkkosivuilla.

- Pyritään kuitenkin jatkossa katsomaan eteenpäin, eikä enää taaksepäin. Tilanne ei ole helppo, mutta pelit lopulta näyttävät missä mennään ja mihin suuntaan meidän on askelia otettava, Tupamäki jatkaa.

JYP harjoitteli ensimmäisen kerran uuden valmennusjohdon alaisuudessa torstaina. Tupamäen mukaan hurrikaanimiehistö oli liikkeellä hyvällä ilmeellä ja positiivisella asenteella.

- Yleensä energiaa vapautuu, kun joitain asioita tapahtuu. Samalla tulee ulospuhallus, kun ei tarvitse miettiä mitä tapahtuu seuraavaksi. Pyritään nyt siihen, että saataisiin jäälle raikas ja hyvä tekemisen meininki.

Liigan perjantain ottelut:
HPK-Pelicans
Ilves-Tappara
JYP-Sport
KooKoo-Jukurit
Lukko-TPS
Lähde: JYP


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torppa kaatui Karhuvuoressa

5.12.2020 20:41:54

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Peliuutiset