Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Juhamatti Aaltonen ja Nuorten Leijonien sankari Topi Niemelä joutuivat sairastuvalle – Aatu Räty nousee viimeinkin Kärppien kokoonpanoon

13.1.2021 - 13:45:30


Jääkiekkoliigan Kärpät on menettänyt muutaman pelaajan sairastuvalleen.

Joukkue tiedottaa, että sen riveistä puuttuu illan Lukko-ottelusta Juhamatti Aaltonen, Topi Niemelä ja Miihkali Teppo. Aaltosen arvioidaan olevan sivussa viikon verran ja Niemelän puolestaan enintään kuukauden. Tepon paluuaikataulusta ei ole varmuutta.

Aaltonen siirtyi Kärppiin kesken kauden, ja hän on ottanut saman tien ison roolin Oulussa. Hän on tehnyt kuudessa ottelussa tehot 2+6=8.

Niemelä on ollut sivussa pitkään nuorten MM-kisojen takia. Hän oli Suomen pronssijoukkueen johtohahmoja, ja kärppälahjakkuus voittikin turnauksessa puolustajien pistepörssin. Niemelä valittiin lopulta turnauksen parhaaksi puolustajaksi.

Kärppien kokoonpanoon nousee illan Lukko-otteluun muun muassa superlupaus Aatu Räty, jonka viimeisestä ottelusta on kulunut aikaa. Taitava sentteri on pelannut tällä kaudella vasta kuusi liigaottelua (tehot 2+0), ja hänen viimeisestä liigaesiintymisestään on kulunut jo yli kaksi kuukautta.

Räty pelaa Kärppien kakkoskentän keskellä laidoillaan velipoika Aku Räty ja Jussi Jokinen.

Kärpät-Lukko-ottelu alkaa kello 18.30.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!