Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Jatkosopimuksia tiskiin – Kärpiltä ilouutisia seuran faneille

27.01.2021 - 19:21:00


Kärpät on solminut kolme jatkosopimusta. Maalivahti Leevi Meriläisen uusi sopimus on kolmevuotinen, puolustaja Taneli Ronkaisen kaksivuotinen ja hyökkääjä Radek Koblizekin yksivuotinen.

Meriläinen, 18, on torjunut Kärppien U20-joukkueen (ent. A-jun.) ykkösmaalivahtina vakuuttavasti 17 ottelua torjuntaprosentilla 92,8%.

Meriläinen varattiin menneenä syksynä NHL:n varaustilaisuuden kolmannella kierroksella Ottawa Senatorsin toimesta.

- Kausi on mennyt pääosin hyvin. Jossain kohtaa tuli pari huonompaa peliä, mutta suurimmalta osin pelit ovat menneet hyvin. Totta kai minulla on hienot fiilikset jatkosopimuksesta kaikin puolin. Ehkä jollain tapaa turvallisempi olo, nyt kun se on tehty, näki Meriläinen.

Ronkainen taas debytoi seuran paidassa Liigassa jo vuonna 2015.

- Minulla on vielä paljon kehitettävää, että pystyn joskus olemaan kärkipään pelaaja Liigassa. Sitä tavoitellaan koko ajan, ja nyt ollaan ehkä tuon tavoitteen puolivälissä, kun on saavutettu se runkopelaajan asema. Vielä on kovasti nälkää mennä eteenpäin, kommentoi Ronkainen.

Koblizek taas tuli Ouluun aikanaan nuorena miehenä kaudeksi 2013–2014. Nyt takana Liigan runkosarjassa 135 ottelua tehopistein 24+46=70.

– Se (jatkosopimus) oli minulle ykkösvaihtoehto, ja olen erittäin iloinen, että Kärpät halusi myös pitää minut. Tie tähän pisteeseen on ollut pitkä, ja olen erittäin kiitollinen Kärpille kaikista mahdollisuuksista, mitä seura on minulle tarjonnut. Olen pystynyt kehittymään pelaajana ja uskon, että Kärpät on yksi suurimmista syistä siihen, että pelaan nyt ammattilaisena jääkiekkoa.

Lähde: Kärppien verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!