Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

MTV: Koronapeikko vaanii SM-liigan kärkijoukkueen yllä - joukkue ryhtyi heti toimenpiteisiin

23.02.2021 - 18:20:00


Rauman Lukolle ei ole löytynyt tällä kaudella pysäyttäjää SM-liigakaukalossa, mutta nyt suurin uhka tuleekin kaukalon ulkopuolelta.

Koronatilanne on viime aikoina merkittävästi heikentynyt Satakunnan alueella.

Korona on iskenyt kyntensä jo myös Lukkoon, sillä päävalmentaja Pekka Virta on sairastunut Covid-19-viruksen aiheuttamaan tautiin ja on ollut sivussa joukkueen toiminnasta.

Koronapeikko vaanii muutenkin Lukon yllä, sillä Rauman satamasta paljastui viikonlopun aikana peräti 240 koronatapausta.

Lukko piti aiheesta heti palaverin.

- Kaikkien toimintaa on terävöitetty sekä joukkueessa että toimistolla. Olemme entistä varovaisempia, toimitusjohtaja Timo Rajala sanoi MTV Urheilulle tiistaina.

Sen sijaan Pekka Virran terveydentilaa Lukko ei kommentoinut. Seura painotti, että terveydelliset asiat ovat jokaisen henkilökohtaisia.

Kaukalossa Lukolla on kulkenut. Se johtaa SM-liigaa täysin ylivoimaisesti. Lukko on ottanut kakkosena majailevaan HIFK:hon peräti jo 12 pisteen eron. Keskiviikkona Lukko kohtaa Liigan kärkikamppailussa juuri HIFK:n Helsingissä.

Linkki MTV:n juttuun aiheesta: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pekka-virran-terveystilanne-ja-telakan-koronalinko-hurjavireisen-lukon-uhkana-olemme-entista-varovaisempia/8072504


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!