Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

JYP on hävinnyt jo 10 ottelua putkeen, HIFK onnistui "Tour de Böndellä" - näin pelattiin SM-liigassa

23.02.2021 - 21:17:00


Jääkiekon SM-liigassa pelattiin tiistai-iltana kuuden ottelun kierros. JYPin synkkyys sai jatkoa, vaikka se taistelikin hyvin TPS:ää vastaan.

TPS voitti JYPin jatkoajalla 4-3-lukemin.

TPS:n ulkomaalaispelaajat olivat jälleen joukkueen hahmoja. Josh Kestner iski tehot 1+2 ja Ruslan Ishakov säesti tehoilla 1+1.

Robert Rooba oli jälleen JYPin valopilkku. Virolainen teki tehot 1+1.

JYP on hävinnyt nyt 10 ottelua putkeen ja jatkaa sarjassa viimeisenä. Jyväskyläläisten tilanne on todella synkkä.

TPS nousi jatkaa sarjassa kolmantena.

HIFK kävi hakemassa puolestaan jo toisen kerran peräkkäin pisteet Kouvolasta, mutta nyt pisteitä tuli mukaan vain kaksi. Henrik Borgström nousi HIFK:n hahmoksi. Hän osui kahdesti voittomaalikilpailussa ja upotti myös ratkaisevan rankkarin sisään. Seuran Tour de Böndeksi ristimä neljän ottelun vieraskiertue oli stadilaisille napakymppi, sillä se voitti kaikki neljä otteluaan ja jatkaa sarjassa toisena.

Hämeenlinnassa nähtiin ainakin pienimuotoinen yllätys, kun HPK oli Tapparaa parempi maalein 3-0.

HPK ratkaisi ottelun toisessa erässä.

Elmeri Erosen tykki lauloi ensin ylivoimalla ja hetkeä myöhemmin Valtteri Puustinen iski jo 2-0.

Päätöserässä Tapparan kiri jäi vajaaksi ja Puustinen iski lopullisen niitin tyhjään maaliin ja HPK otti hieman yllättäen 3-0-voiton. HPK on voittanut nyt jo kolme ottelua putkeen ja noussut sijalle 13. Tappara on sijalla viisi.

Tampereella Kärpät oli "jalkapallolukemin" parempi Ilvestä 1-0. Kärppien ja koko illan ainokaisen viimeisteli Cody Kunyk toisen erän alussa. Kärpät on sarjassa nyt kahdeksantena ja Ilves kuudentena.

Mikkelissä Jukureiden vaikea kausi sai jatkoa, kun se hävisi Pelicansille 4-5-lukemin jatkoajalla. Elias Vilen oli Pelicansin hahmo kahdella osumallaan ja tuore HIFK-lainamies Niklas Nordgren säväytti heti kahdella syöttöpisteellään.

Pelicans on sarjassa neljäntenä. Jukurit viimeistä edellisenä. Mikkeliläiset ovat hävinneet masentavasti jo kahdeksan ottelua putkeen.

Vaasassa KalPa otti 3-2-vierasvoiton Sportista. Balazs Sebok iski KalPan voittomaalin vasta ajassa 58.37. KalPa on sarjassa seitsemäntenä, Sport sijalla 11.

SM-liiga jatkuu heti huomenna keskiviikkona viiden ottelun kierroksella. Herkkupalana on Helsingissä pelattava kärkikamppailu Lukon ja HIFK:n välillä.

SM-liigan tulokset tiistaina 23.2:
HPK-Tappara 3-0
Ilves-Kärpät 0-1
Jukurit-Pelicans 4-5 ja.
JYP-TPS 3-4 ja.
KooKoo-HIFK 2-3 vl.
Sport-KalPa 2-3

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!