Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Anssi Salmelalle loppukauden sopimus Ilvekseen

26.02.2021 - 21:20:00


Ilves on käyttänyt puolustaja Tuomas Salmelan, 25, sopimukseen sisältyneen optionsa kaudesta 2021-2022. Helmikuun alussa Ilveksen riveihin liittynyt puolustaja Anssi Salmela, 36, jatkaa seurassa loppukauden mittaisella sopimuksella.

Keväällä 2018 Ilvekseen siirtynyt torniolaislähtöinen puolustaja Tuomas Salmela on pelannut seurassa kolmen kauden aikana yhteensä 140 runkosarjaottelua tehoilla 5+22=27. Tällä kaudella puolustaja on merkkauttanut 38 Liiga-ottelussa pisteet 1+4=5.

– Vuosi vuodelta Ilveksessä kehittyneen Tuomas Salmelan nykyiseen sopimukseen sisältyi seuran optio kaudesta 2021-2022. Hän kilpailee ja kamppailee joka päivä täysillä sekä on valtavan kehittymishalunsa myötä erinomainen esimerkki joukkueemme sisäiseen arkeen. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tume jatkaa Ilveksessä myös ensi kaudella. Uskomme, että hänellä on vieläkin mahdollisuus saavuttaa seuraava taso pelaajana, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen tiedotteessa.

Alkukauden pelaamatta ollut puolustaja Anssi Salmela ja Ilves solmivat kuukausi sitten sopimuksen, joka kattoi aluksi helmikuun. Nopeasti vastuurooliin noussut kokenut ja menestynyt puolustaja merkkautti kahdeksassa ensimmäisessä Ilveksen paidassa pelaamassaan Liiga-ottelussa tehopisteet 1+3=4 ja sai peliaikaa lähes 22 minuuttia ottelua kohden.

– Anssi Salmela on näyttänyt kaikille tasonsa – olemme erittäin tyytyväisiä hänen otteisiinsa. Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä siitä, että myös pelaaja koki pystyvänsä edelleen esiintymään haluamallaan huipputasolla ja jatkamaan upeaa peliuraansa seurassa, jossa hänen uransa aikanaan alkoikin, sanoo urheilujohtaja Koskela.

– Halu kilpailla on yksi Anssin huikean uran isoimpia syitä. Mailakamppailuvoima, kiekon saaminen hyökkäyspäässä maalille, kiekollisena sivuttain liikkuminen, pelin isoilla hetkillä oikeiden ratkaisujen tekeminen sekä luontainen karisma ovat huippupelaajan merkkejä, joista jokainen nuori pelaajamme voi oppia.

Lähde: Ilveksen tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!