Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

TPS tyrmäsi SaiPan tylysti, Kärpät palasi voittokantaan - näin pelattiin SM-liigassa

6.03.2021 - 19:36:00


Jääkiekon SM-liigassa pelattiin täysi seitsemän ottelun kierros lauantaina. Kärpät palasi voittokantaan.

Lappeenrannassa nähtiin puolestaan tylyt murskajaiset, kun TPS murskasi SaiPan peräti 6-1.

TPS ratkaisi ottelun täysin jo kahdessa ensimmäisessä erässä, kun se karkasi jo 5-0-johtoon. Päätöserästä tuli kosmetiikkaa.

Markus Nurmi oli lauantaina TPS:n hahmo. Hän teki kaksi maalia. Myös Henrik Larsson ja Lauri Pajuniemi viettivät kahden tehopisteen iltaa. TPS on voittanut kolme ottelua putkeen ja on kolmantena sarjassa. SaiPa on hävinnyt jo seitsemän ottelua putkeen ja on sijalla 13.

Kärpät hävisi eilen HIFK:lle Helsingissä ja joutui matkustamaan pitkän matkan Helsingistä Ouluun pelin jälkeen. Se ei kuitenkaan oululaisia hidastanut, vaan Kärpät kaatoi Ässät 4-1-lukemin. Mikko Niemelä, Aleksi Mustonen, Cody Kunyk sekä Otto Karvinen vastasivat Kärppien maaleista. Kärpät on sarjassa nyt seitsemäntenä, Ässät sijalla 11.

Raumalla nähtiin yllätystulos. Loistavana kotijoukkueena tunnettu kärkiryhmä Rauman Lukko hävisi. Pelicans oli parempi maalein 1-0.

Ottelun ainoa ja voittomaaliksi jäänyt osuma nähtiin jo avauserässä.

Avauserän lopulla Iikka Kangasniemi iski ottelun voittomaalin. Juuso Jämsen teki osumaan esityön.

Lukko jatkaa sarjan kärjessä, mutta ero HIFK:hon kaventui. Pelicans on sarjassa sijalla viisi ja voittanut jo kolme ottelua putkeen.

Hämeenlinnassa kohtasivat kuntopuntarin ykkönen ja kakkonen eli HIFK ja HPK. HIFK voitti ottelun jatkoajalla 2-1. Arto Laatikainen vei Kerhon päätöserässä 1-0-johtoon, mutta Jesse Saarinen nosti osumallaan HIFK:n rinnalle. Jatkoajalla Sebastian Dyk tulitti HIFK:n voittomaalin Jere Sallisen mainiosta passista. HIFK on sarjassa toisena ja kavensi eron Lukkoon nyt kahdeksaan pisteeseen.

Jyväskylässä JYP joutui taipumaan Ilvekselle 4-6-lukemin. Ilves on voittanut nyt kaksi ottelua putkeen ja on sarjassa kahdeksantena. JYP on viimeistä edellisenä.

Tampereella Tappara kaatoi Sportin 5-3 ja on sarjassa kuudentena. Sport on sijalla 10. Kouvolassa KalPa yllätti KooKoon 2-1. KalPa on voittanut jo neljä ottelua putkeen ja on neljäntenä. KooKoo on puolestaan hävinnyt nyt neljä peliä putkeen ja on yhdeksäntenä.

SM-liigan tulokset lauantaina 6.3:
HPK-HIFK 1-2 ja
JYP-Ilves 4-6
KooKoo-KalPa 1-2
Kärpät-Ässät 4-1
Lukko-Pelicans 0-1
SaiPa-TPS 1-6
Tappara-Sport 5-3


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!