Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Ilveksen valmentajalla ”teki kipeää” - tunnusti reilusti tosiasian: ”Ei Lukko suotta siellä kärjessä ole”

8.04.2021 - 21:19:00


Lukko saavutti seurahistoriassaan ensimmäisen kerran jääkiekon SM-liigan runkosarjan voiton kukistettuaan Ilveksen Raumalla pelatussa vaiherikkaassa ottelussa maalein 4-3.

Ilves pisti hyvin hanttiin, mutta Lukon kovuus oli lopulta liikaa.

- Onnittelut Lukolle voitosta. Ei Lukko suotta siellä kärjessä ole, kun se pystyy kääntämään tällaiset koitokset, Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä kehui raumalaisjoukkuetta.

Myrrälle jäi paljon hampaankoloon Rauman reissusta.

- Oltiin hetken jo kuskinkin paikalla, mutta kyllä me sitten pikkasen tyhmät ja halvat maalit tuohon annettiin. Vastustajalla on sitten sellaisia pelaajia, jotka pystyy kääntämään nämä tiukat pelit voitoksi. Harmittava tappio. Tekee kipeetä.

Lukon valmentaja Erik Hämäläinen oli syystäkin ylpeä omistaan.

- Hyvä ottelu pelattiin kaiken kaikkiaan. Emme saaneet 5-3 -ylivoimalla maalia aikaan toisessa erässä, ote vähän herpaantui ja Ilves sai sellaisen hyvän hetken ja teki pariin minuuttiin pari maalia, mutta hyvin tultiin takaisin ja saatiin voitto aikaiseksi. Kaiken kaikkiaan värikäs ottelu. Paljon erilaisia tapahtumia.

- Tottakai on hyvät fiilikset. Kertoo hyvästä pitkäjänteisestä työstä, jota ollaan pitkin kautta tehty. Ollaan tosi ylpeitä runkosarjan voitosta, Hämäläinen jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!