Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Olli Jokinen on jo ehtinyt tehdä historiaa Jukureiden peräsimessä

15.09.2021 - 12:32:00


Jääkiekon SM-liigakauden vahvasti kahdella voitolla aloittanut Olli Jokisen luotsaama Jukurit pelaa keskiviikkona jälleen kotiyleisön edessä. Vastustajana kamppailussa on Lahden Pelicans, jossa kiekkoilee myös muutamia Jukureista tuttuja pelureita.

Jukurit polkaisi kautensa käyntiin KalPaa vastaan pelatuilla Savon derbyillä. Ensin irtosi 2-1 -voitto voittomaalikilpailussa ja seuraavassa ottelussa KalPa kaatui jo puhtaammin lukemin 3-0.

Voitto oli Jukureille ensimmäinen kolmen pisteen saalis Kuopiosta koko liigahistoriassa. Näin ollen Jokinen on jo ehtinyt tehdä historiaa Jukureiden peräsimessä.

- Ensimmäinen pelihän oli tiukka ja saatiin siitä taisteluvoitto. Lauantaina oli sitten ehjempi esitys joukkueena. Itsekin ihan hyvällä pelihuumorilla varustettuna, niin ihan hyvin meni, kapteeni Petrus Palmu palaa viikonlopun otteluihin seuransa sivuilla.

Pelicans puolestaan aloitti kautensa lauantaina kotikaukalossaan HIFK:ta vastaan. Lahtelaisryhmä johti ottelua vielä päätöserään lähdettäessä maalilla, mutta joutui lopulta taipumaan 6-3-lukemin.

Lahtelaisjoukkueessa on useita Jukureistakin tuttuja kasvoja. Mikkeliläiskasvatit Mikko Kokkonen ja Henri Nikkanen kiekkoilevat Pelicans-paidassa ja joukkueessa pelaa myös entinen jukurikapteeni Miika Roine.

Pelicansin riveissä jatkaa viime kaudella tehokkaasti esiintynyt Iikka Kangasniemi. Monien kotimaisten nuorten pelaajien lisäksi uusina kasvoina lahtelaisnippuun ovat siirtyneet Tapparaa viime kaudella edustanut Jiri Smejkal sekä AHL-kaukaloissa viime kaudet kiekkoillut Lukas Jasek.

- Kaikki pitää pystyä lataamaan peliin keskiviikkona. Tällä viikolla vain yksi peli, niin siitä pitäisi pystyä kolme pistettä ottamaan. Syöttöpelaamiseen tarvitaan parannusta, että huonojen syöttöjen vuoksi tavallaan hyökkäykset katkeaa ja sitten ollaan taas omissa. Huolellisuutta lisää pelaamiseen, kiekot syville ja ihan tällaisiä perusasioita, ei se sen kummempaa ole, Palmu painottaa.

Lähde: Jukurit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22