Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

SM-liigassa on ollut yksi sensaatio yli muiden - "Se kävi selväksi jo ensimmäisellä kympillä"

13.10.2021 - 22:40:00


Vaasan Sport on ollut SM-liigan syksyn sensaatio toistaiseksi. Sportilla oli keskiviikkona mahdollisuus jopa kohota koko sarjan kärkipaikalle.

Se olisi kuitenkin vaatinut nousukuntoisen HPK:n kaatamista ja kotitaian säilyttämistä, mutta siihen Sport ei pystynyt. HPK otti pisteet maalein 4-2.

- Tietenkin lopputulos on hyvä meille ja kyllä ensimmäisen kympin aikana kävi selväksi, miksi Sport on ollut näin kova kotijoukkue ja miksi se on sarjataulukossa noin korkealla ja miten se rakentunut tässä vuosien aikana pala palalta. Oli kyllä tosi kova peli tänään. Ylivoimaisesti kovin peli näistä kolmesta, mitä meillä on ollut tässä, HPK:n päävalmentajana nyt kolmannen ottelun luotsannut Jarno Pikkarainen sanoi.

- Kaksi erää oli tasaista vääntämistä ja kääntämistä ja pääsimme hyvin 2-0-johtoon. Sitten kolmannen erän alkuun Sport sai sen maalin, niin se sytytti ja sai kotiyleisön taakse. Siinä olimme sitten pulassa pitkä pätkä, Pikkarainen jatkoi.

HPK:n kausi oli ennen Pikkaraisen saapumista sysimusta, mutta nyt kelkka on kääntynyt. Henkistäkin kanttia tuntuu löytyvän.

- Parasta meidän illassa on se, että kun se 2-2-maali tuli, niin ei käperrytty, vaan saatiin se peli takaisin ja sellainen rohkea ote pelata, Pikkarainen kehaisi.

Kerho on pelannut nyt Pikkaraisen alaisuudessa kolme ottelua ja voittanut ne kaikki varsinaisella peliajalla.

Teksti: Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58