Ässät kyntää todella syvällä – Olli Jokinen antoi tunnustusta

8.12.2021 - 22:28:00


Porin Ässät vaihtoi hiljattain valmentajaa, mutta uuden päävalmentajansa Karri Kiven komennossa joukkue on yhä voitoitta. Keskiviikkona Porissa Ässät hävisi Jukureille varsinaisella peliajalla maalein 3-4.

Ässille tappio oli seitsemäs perättäinen. Kiven komennossa tappio oli neljäs perättäinen.

- Meillä ei vielä ihan riitä. Jos kaivetaan piste tai voitto, niin se vaatii ratkaisevia asioita. Tänään saatiin kolme maalia ja se oli positiivista, mutta aina jostain nurkasta on vähän valahtanut. Siihen ei ole muuta keinoa kuin huomenna jatkaa taas ja jauhaa niitä asioita. Toivotaan, että saadaan tulosta aikaan, Kivi sanoi lehdistötilaisuudessa.

Ässillä oli huonoa tuuriakin. Joukkue hallitsi peliä, mutta Jukurit viimeisteli tehokkaammin.

- Lätkässä saa sen, minkä ansaitsee. Joskus se on pienestä kiinni, mutta ei se ole päällimmäisin asia tässä mielessä. Kyllä muutama terävä hetki, joissa meidän täytyy skarpata selvästi. Kyllä siinä läpikäymistä on. Kivi sanoi.

Jukurien päävalmentaja Olli Jokinen antoi Ässille tunnustusta.

- Ässien otteet ovat todella hyviä viimeisessä parissa pelissä meidän mielestä. He olisivat voineet jotain ehkä ansaitakin niistä peleistä. Tiedettiin, että tulee hyvin liikkuva joukkue vastaan, joka kääntää peliä nopeasti ja lähtee nopeasti omista, Jokinen sanoi.

Jukurit ratkaisi erikoistilanteista.

- Meiltä ei ollut ihan parasta. Tyytyväinen olen siihen, että saatiin kolme pistettä. Mun mielestäni Ässät oli niskan päällä viisi viisi -pelissä, mutta tän pelin ratkaisivat erikoistilanteet. Me saatiin kaksi ylivoimamaalia, Jokinen totesi.

Jukurit nousi SM-liigan sarjataulukossa seitsemännelle tilalle. Jokisen mukaan hänen joukkueensa sai Porissa kovimman haasteen pitkään aikaan.

- Isot kolme pistettä meille. Pori on aina paha paikka tulla pelaamaan. Kovin peli meille tässä viime aikoina. Jos ei ole vesilasi täynnä ja jalkoja ei ole pumpattu täyteen, on vaikea pelata.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45