COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n nuori supertähti pelaa uskomatonta kautta - eniten huippuiltoja

11.1.2017 - 12:47:23


Edmonton Oilersin kapteenin ja supertähden Connor McDavidin ensimmäinen NHL-kausi meni loukkaantumisen vuoksi pieleen, mutta toisella kaudellaan nuorukainen on viimeistään kohonnut NHL:n tähtiluokkaan.

McDavid johtaa koko liigan pistepörssiä ja on hyvissä asetelmissa myös monissa muissa tilastoissa. McDavid on muun muassa pelannut tällä kaudella enemmän yli yhden tehopisteen otteluita NHL:ssä kuin kukaan toinen. McDavid on koonnut ottelussa 15 kertaa yli yhden tehopisteen tällä kaudella. Seuraavana listalla on Sidney Crosby, jonka manttelinperijäksi McDavidia ollaan kaavailtu kanadalaisessa jääkiekossa. Crosby on pelannut 14 vähintään kahden tehopisteen ottelua.

McDavid tekee pisteitä todella kovalla tahdilla. Hänen ottelukohtainen pistekeskiarvo näyttää tällä hetkellä lukemaa 1,10, mikä on kolmanneksi paras pistekeskiarvo NHL:ssä sitten kauden 2015-2016 alun.

McDavid on pelannut tällä kaudella 43 NHL-ottelua ja takonut niissä 14 maalia ja 48 pistettä. McDavid oli Edmontonin ja koko liigan ykkösvaraus kesällä 2015.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noora Rädyn ura jatkuu Kiinassa

18.6.2018 22:42:55