COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL:n supertähdellä oli tunteikas ilta - "En ole ikinä kokenut vastaavaa"

11.1.2017 - 13:15:29


Boston Bruinsiin viime kesänä jääkiekon NHL:ssä siirtynyt hyökkääjä David Backes palasi ensimmäistä kertaa urallaan vanhaan kotihalliinsa, St. Louisin Scottrade Centeriin.

Ennen viime kesän siirtoa Backes pelasi kotijoukkue St. Louis Bluesin paidassa kymmenen kautta ja toimi myös joukkueen kapteenina. Paluu oli Backesille onnistunut, sillä hänen nykyään edustamansa Boston Bruins voitti ottelun 5-3-lukemin.

- Tämä on spesiaalia, mutta ehdottomasti jotain sellaista, mitä en ole koskaan ennen kokenut. Oli mahtavaa olla takaisin tässä rakennuksessa. Onneksi menimme nopeasti hyvään johtoon, sillä kaikkien tunteiden pitäminen hallinnassa jäällä oli vaikeaa, Backes sanoi NHL.comille.

- Ja kaverit pelasivat tänään uskomattomasti ja meille tuli mahdollisuus ottaa kaksi pistettä. Minulla oli hallin paras paikka kolmannessa erässä, mutta sekin on osa tätä peliä, Backes lisäsi.

David Backes, 32, oli kesällä 2003 St. Loius Bluesin toisen kierroksen varaus. Hän on pelannut NHL:ssä jo kunnioitettavat 762 runkosarjan ottelua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokereille tärkeä jatkosopimus

20.4.2018 10:33:46