KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Yllätimme monet, mutta emme itseämme" - Rinne johdatti Nashvillen Chicagon yli

21.4.2017 - 08:31:13


Jääkiekkoliiga NHL:n Läntisen konferenssin viimeiseltä playoff-paikalta pudotuspeleihin lähtenyt Nashville Predators eteni toiselle kierrokselle suoraan neljässä ottelussa. Nashville löi torstaina lännen ykkösjoukkue Chicago Blackhawksin kotonaan 4-1 ja vei ensimmäisen kierroksen ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-0.

Chicago on voittanut tällä vuosikymmenellä Stanley Cup -mestaruuden kolme kertaa. Neljättä ei tule ainakaan tänä vuonna.

- Yllätimme monet, mutta emme itseämme, Predators-kapteeni Mike Fisher totesi seuran verkkosivuilla.

NHL jakoi joukkueet konferensseihin kaudeksi 1974-75. Nashvillestä tuli vasta kolmas joukkue, joka on pystynyt tiputtamaan konferenssin ykkösen ensimmäisellä playoff-kierroksella häviämättä otteluakaan. Edellisen kerran tempun teki St. Louis Blues 1993.

Nashvillen jatkopaikan takuumies oli maalivahti Pekka Rinne, joka päästi neljässä ottelussa yhteensä vain kolme kiekkoa taakseen.

- Tämä on todella hauskaa. Pelasimme todella hyvin. Rinne oli uskomaton koko ottelusarjan ajan. Hän oli ilman muuta yksi ratkaisupelaajista, torstaina kahdesti maalannut Nashvillen sveitsiläistähti Roman Josi hehkutti.

- Hienoa hoitaa Chicago 4-0. Minulla on hyvä olo. Minulla oli vahva itseluottamus koko sarjan ajan, Rinne säesti.

Nashville kohtaa seuraavaksi joko St. Louisin tai Minnesota Wildin. Predators ei ole päässyt seuran historiassa koskaan pudotuspelien kolmannelle kierrokselle eli konferenssifinaaleihin.

- Ei sillä ole nyt väliä ketä vastaan pelaamme. Jos pystymme pitämään tämän tason yllä, niin minulla on itseluottamusta ketä vastaan tahansa, Rinne sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaako Aleksandr Kokko RoPSiin?

22.5.2018 14:13:42