COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Olen jutellut jo muutaman seuran kanssa" - Dallas saattaa hankkiutua eroon jopa kummastakin suomalaisvahdista

19.5.2017 - 08:26:32


Jääkiekkoliiga NHL:n suomalaismaalivahtien Kari Lehtosen ja Antti Niemen lähtölaskenta Dallas Starsista käynnistyi virallisesti viikko sitten. Dallas hankki ensin veräjänvartija Ben Bishopin NHL-oikeudet Los Angeles Kingsilta ja solmi sitten yhdysvaltalaisen kanssa kuuden vuoden mittaisen sopimuksen.

Sekä Lehtosen että Niemen sopimus kattaa vielä ensi kauden.

- Minun täytyy hankkiutua eroon yhdestä maalivahdista, minun pitää ilman muuta tehdä se. Olen jo jutellut muutaman seuran kanssa. Uskon, että neuvottelut kiihtyvät, kun laajennusvaraustilaisuus lähenee. Minulla on paljon vaihtoehtoja noiden jätkien suhteen, Dallasin General Manager Jim Nill kertoi seuran verkkosivuilla.

Ensi kaudella NHL:ssa aloittava Vegas Golden Knights ottaa laajennusvaraustilaisuudessa yhden pelaajan jokaiselta nykyiseltä NHL-seuralta. Nill ei sulje pois mahdollisuutta, että Dallasin molemmat suomalaiset löytäisivät kesän aikana uuden osoitteen ja Stars hankkisi kokonaan uuden kakkosvahdin.

- Se riippuu laajennusvaraustilaisuudesta, Nill totesi.

Lehtonen ja Niemi ovat saaneet viime vuosina kovaa kritiikkiä. Nill ei kuitenkaan pidä heitä täysin turhina miehinä.

- Tiedän, että nämä maalivahdit, jotka meillä ovat olleet viimeisen kahden kauden ajan, ovat saaneet aika paljon kuraa niskaansa, mutta eivät he oikeastaan ole niin huonoja maalivahteja. Se antaa meille aika hyvän vaihtoehdon kakkosvahdiksi. Tästä liigasta on tulossa enemmän kahden maalivahdin systeemin liiga, Nill sanoi.

Dallasilla kävi todella hyvä tuuri huhtikuun lopun draft-arvonnassa. Stars sai kolmosvarausvuoron kesän NHL-draftiin.

Dallas ei välttämättä kuitenkaan tule varaamaan numerolla kolme.

- Olen jutellut jo muille seuroille tuon varausvuoron kauppaamisesta. Haluaisin siinä tapauksessa vaihdossa pelaajan, joka on vakiinnuttanut asemansa liigassa, Nill paljasti.

Nillillä tuntuu olevan kiireinen kesä edessä. Ja miksi ei olisi, Dallas oli vuosi sitten NHL:n runkosarjassa Läntisen konferenssin paras joukkue, mutta jäi tällä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle. Muutoksia on odotettavissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07