COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Menetetty tilaisuus" - Rinne suuntasi katseensa jo lauantaihin

19.5.2017 - 09:13:11


Jääkiekon NHL-liigan pudotuspelien Läntisen konferenssin finaalisarjan neljäs ottelu oli Nashville Predatorsin kannalta melkoista vuoristorataa. Nashville hävisi lopulta kotihallissaan Anaheim Ducksille jatkoajalla 2-3.

- Tuo oli menetetty tilaisuus, mutta taistelimme rinnalle. Meillä ei ollut hyvä alku eikä hyvä avauserä. Mutta taistelimme ja osoitimme paljon luonnetta, Nashvillen maalivahti Pekka Rinne sanoi seuran verkkosivuilla.

Nashville oli avauserässä täysin alakynnessä. Predators pääsi sitten peliin mukaan, mutta oli vielä kolmannen erän jälkipuoliskolla tappiolla 0-2.

Nashville nousi vielä rinnalle. Neljännessä peräkkäisessä ottelussa verkkoa heiluttanut Filip Forsberg toi Predatorsin tasoihin 35 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Nashville oli voittanut playoff-kevään kaikki kuusi kotiotteluaan. Se putki katkesi ajassa 70:25, kun Corey Perry iski ratkaisun Anaheimille. Perryn laidasta lähettämä kiekko ohjautui Rinteen taakse Predators-pakki P.K. Subbanin mailasta.

- Kun lähettää kiekkoja maalille, niin hyviä asioita tapahtuu. He lähettivät yhden ja se meni minun mailani kautta sisään. Rankka paikka, Subban manaili NHL:n verkkosivuilla.

Nashvillen kirin maalillaan käynnistänyt Subban löysi ottelusta hyvääkin.

- Sen positiivisen asian esitimme, että kun haluamme pelata omaa peliämme, niin meitä ei voi pysäyttää. Taistelimme rinnalle kolmannessa erässä ja annoimme itsellemme mahdollisuuden voittaa ottelu. Meillä oli paikkoja jatkoajalla, mutta ei käynyt tuuri, Subban jatkoi.

Läntisen konferenssin finaalisarjan voitot ovat nyt 2-2. Anaheim isännöi seuraavaa ottelua lauantaina.

- Tämän täytyy olla jätetty jo taakse. Meidän täytyy keskittyä jo seuraavaan otteluun, Rinne totesi.

- Nämä ovat pudotuspelit. Pitää vain siirtyä eteenpäin, Forsberg säesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uruguay on menossa lohkovoittoon

25.6.2018 17:33:07