COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tuukka Raskin NHL-seura rakentaa uutta tulemista - "Toivomme nuorilta kehittymistä"

13.9.2017 - 11:45:20


Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelaava Boston Bruins pelasi vielä keväällä 2013 Stanley Cupin finaaleissa, mutta sen jälkeen on koittanut vaikeammat ajat.

Bruins juhli Stanley Cup-mestaruutta 2011 ja hävisi finaalit keväällä 2013. Seuraavana keväänä Bruins meni vielä konferenssin välieriin saakka, mutta keväät 2015 ja 2016 se oli pudotuspeleistä ulkona. Viime keväänä Bruins palasi pudotuspeleihin, mutta lähtö tuli jo ensimmäisellä kierroksella.

Bruins on aloittanut jo uudelleenrakentamisen ja on varannut aktiivisesti nuoria lupauksia. NHL-joukkueiden harjoitusleirit alkavat tällä viikolla ja pelipaikoista käydään kovaa taistelua.

- Siellä saamme vastauksia kysymyksiin, ketkä nuorista ottavat paikan ylhäältä ja jos he sen ottavat pystyvätkö pitämään sen, seurapresidentti Cam Neely sanoi Boston Heraldille.

- Tämä liiga on niin kilpailullinen. Jokainen joukkue yrittää vankistaa joukkuettaan kesäkaudella. Jos voittoja ei tule, niin muutoksia täytyy tehdä ja vaikka voittaisitkin, joutuu niitä tekemään muutenkin, Neely jatkoi.

NHL:ssä käydään joka kausi hurjaa taistelua pudotuspelipaikoista. Avainsana kaikilla on kehitys.

- Jos katsotaan paria viime vuotta, niin on ollut todella tiukkaa päästä edes pudotuspeleihin. Pitää vain koputtaa puuta ja toivoa, että joukkue pysyy terveenä, parhaat pelaajat ovat parhaita ja nuorien esiinmarssi voi auttaa paljon. Niin pitää vain toivoa, Neely linjasi.

Bruinsin tämänhetkisessä rungossa on vain seitsemän 30-40-vuotiasta pelaajaa. Keski-ikä painuu siis reilusti alle 30 vuoden ja lisää nuoria on tulossa koko ajan.

NHL-kausi starttaa lokakuussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!