COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Tämä tulee sattumaan" - uusi valmentaja johtaa Antti Raannan ja kumppanit alkavaan kauteen

14.9.2017 - 09:01:13


Arizona Coyotes on päässyt jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspeleihin viimeksi keväällä 2012. Perjantaina harjoitusleirinsä aloittavassa Coyotesissa on kuitenkin optimismia uuden kauden kynnyksellä.

Arizona on kasannut kuivien kausiensa aikana ison katraan nuoria huippulupauksia. Lisäksi General Manager John Chayka hankki kesällä veteraaniapua.

- Mielestäni onnistuimme kasaamaan kilpailukykyisen kokoonpanon, jossa on mukavasti veteraaneja ja nuoria pelaajia, Chayka kertoi Arizona Republic -lehdelle.

Kesän hankintoja olivat maalivahti Antti Raanta, puolustaja Niklas Hjalmarsson ja sentteri Derek Stepan. Nuoriin huippulupauksiin kuuluvat muun muassa hyökkääjät Dylan Strome ja Clayton Keller.

Uusi hankinta on myös päävalmentaja Rick Tocchet, joka on juhlinut Stanley Cup -mestaruutta kahden viime kauden päätteeksi Pittsburgh Penguinsin apuvalmentajana. Tocchetilla ei ole ennakkoluuloja kauteen lähdettäessä.

- Jokainen pelaaja saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Olen jo jutellut muutamille jätkille ja he ovat innoissaan asiasta. Jokainen saa aloittaa alusta ja antaa uuden kuvan itsestään, Tocchet sanoi.

Taistelu Läntisessä konferenssissa tulee kuitenkin olemaan julmaa. Coyotes sijoittui viime kaudella lännen sarjataulukossa kolmanneksi viimeiseksi. Sieltä ei helpolla nousta playoff-viivan yläpuolelle.

Tocchet odottaakin vastoinkäymisiä ennen menestystä.

- Tämä tulee sattumaan. Haluan kertoa pelaajille kuinka vaikeaa tämä tulee olemaan, mutta se pitää ottaa halukkaasti vastaan. Uskon siihen, että nämä vaikeudet pitää hyväksyä. Se on se jännittävä vaihe. Olen nähnyt tämän tapahtuvan aikaisemmin. Se on maagista sitten kun se toimii, Tocchet muotoili.

Arizona pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa maanantaina. Raanta ja kumppanit aloittavat runkosarjaurakkansa 5. lokakuuta Anaheim Ducksin vieraana.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04