COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Odottaako Puljujärveä taas farmi - ”Ehkä hän sittenkin on vasta poika”

21.9.2017 - 06:20:00


Jääkiekkoilija Jesse Puljujärven NHL-ura etenee hitaasti. Näytönpaikka meni sivu suun keskiviikkonakin, sillä ”Puljua” ei valittu Edmonton Oilersin harjoitusottelukokoonpanoon.

Entinen NHL-pelaaja, nykyisin kanadalaismedia TSN:lle jääkiekkoa kommentoiva Ray Ferraro pitää mahdollisena, että suomalaisnuorukaisen NHL-läpimurto viivästyy.

- Farmikomennus olisi hänelle valtava pettymys. Varmasti myös monet fanit turhautuisivat siitä, Ferraro sanoi keskiviikkona.

- On hän kuitenkin todella lahjakas kaveri. Muun muassa vanha ketjukaveri Sebastian Aho pelasi erinomaisen tulokaskauden. Ehkä Puljujärvi kysyy itseltään, miksi hänelle ei itsellään suju.

Ferraro tietää Puljujärven muuttaneen harjoitteluaan.

- Hän on panostanut hieman enemmän voimaharjoitteluun, nimenomaan sillä ajatuksella, että voimasta saa lisää nopeutta. Se ei kuitenkaan käy käden käänteessä, siihen kuluu aikaa.

Ensimmäisellä kaudellaan Puljujärvi pelasi 28 NHL-ottelua ja kokosi tehot 1+7. Tammikuussa tie vei farmijoukkueeseen, AHL:n Bakersfield Condorsiin, ja loppukausi kului siellä.

- On vähän arpapeliä, kun pelaajat varataan NHL:ään jo 18-vuotiaina. Ehkä Puljujärvi on sittenkin vasta poika, kaikki eivät kypsy yhtä nopeasti.

- Mutta vaikka Puljujärvi lähetettäisiin farmiin, häntä ei saa missään nimessä leimata epäonnistujaksi. Hän on vasta 19-vuotias. Tyytyväinen saa olla, vaikka NHL:ään pääsisi vasta kaksikymppisenä, Ferraro tähdentää.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!