COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Oilers-luotsi ihastui heti Jokiseen: "Hän tietää, miten pelata taidoillaan"

21.9.2017 - 06:35:26


Jussi Jokinen esiintyi upeasti edukseen jääkiekon NHL-liigan harjoitusottelussa keskiviikkona. Jokisen Edmonton Oilers kukisti Winnipeg Jetsin vieraissa 4-1.

Jokinen keräsi Oilers-debyytissään tehot 1+2. Hän tarjoili Mark Letestun 1-1 - ylivoimamaalin, iski itse 3-1 -osuman ylivoimalla ja avusti vielä tyhjiin syntyneessä ottelun viimeisessä maalissa.

- Jokinen on yksinkertaisesti fiksu. Hän tietää, kuka hän on. Hän tietää, miten pelata taidoillaan ja hän sijoittuu hyvin, Edmontonin päävalmentaja Todd McLellan kehui seuran verkkosivuilla.

- Hän ei millään muotoa voita Kentucky Derbya (kuuluisa hevosten laukkakilpailu USA:ssa), mutta jollain tavalla hän on kilpailussa mukana, McLellan muotoili käsityksensä Jokisen luistelusta.

Florida Panthers osti kesällä Jokisen ulos sopimuksestaan. Edmonton nappasi suomalaisveteraanin vapailta markkinoilta tuomaan nuoreen joukkueeseensa kokemusta ja johtajuutta, jota hän osoitti heti keskiviikkona.

- Nämä ovat vaikeita tilanteita, kun lentää tänne tunti ennen ottelua. Aloitimme hitaasti, mutta nousimme siitä. Meillä oli todella hyvää johtajuutta tänään: Jokinen, (Mark) Letestu, Nuge (Ryan Nugent-Hopkins) ja (Eric) Gryba nousivat esiin. He pelasivat kovaa ja muut seurasivat, McLellan kiitteli tiettyjen pelaajien panosta keskiviikon taistossa.

Edmonton on Jokisen kuudes NHL-seura. Hän antoi ainakin vahvan ensivaikutelman uudelle päävalmentajalleen.

- Todellä älykäs pelaaja, McLellan totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puljujärvi sai valmentajan kehut

19.9.2018 10:05:14