COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tapparalle tihkuu NHL-jäiltä hyviä uutisia

23.9.2017 - 04:47:32


Jääkiekkoilija Niko Mikkola pelasi varsin mallikkaan NHL-harjoitusottelun. Nuori puolustaja sai mukavasti vastuuta edustamansa St Louis Bluesin voittaessa vieraissa Washington Capitalsin 4-0.

Mikkola kokosi jääaikaa 16 minuuttia ja 27 sekuntia. Hän pääsi maistamaan menoa niin yli- kuin alivoimakentällisissä. Hän oli kahdesti kentällä Bluesin onnistuessa maalinteossa: plus-miinus-lukemaksi tuli ilahduttava +2.

Kiiminkiläislähtöinen Mikkola, 21, uhkui kentällä tyyneyttä. Liikkuminen ja sijoittuminen sujuivat. Hän ei myöskään kaihtanut torikokoukseen liittymistä, vaikka sen keskiössä teutaroi Capitalsin pahamaineinen Anthony Peluso.

Muutamat tilanteet toisaalta osoittivat, että fyysisyydessä ja päättäväisyydessä on vielä tekemistä.

Niitä Mikkolan on hyvä kehittää kotimaisessa Liigassa, jossa hänen on määrä liittyä pian Tampereen Tapparan vahvuuteen. Treenaaminen ja harjoitusottelut Bluesin organisaatiossa tuovat taatusti nuoreenmieheen jämäkkyyttä ja henkistä nostetta.

Viime kaudella pitkänhuiskea Mikkola edusti Liigassa KalPaa. Tilille kertyi 56 runkosarja- ja 10 pudotuspeliottelua. Hän on nuorten maailmanmestari viime vuodelta.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!