NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Anaheim leikkasi kokoonpanoaan - Kalle Kossila yhä "ylhäällä"

30.9.2017 - 09:53:54


Jääkiekon NHL-liigaseura Anaheim Ducks leikkasi harjoitusleirivahvuuttaan perjantaina. Hyökkääjä Kalle Kossila on yhä mukana taistelussa NHL-paikasta.

Anaheim palautti neljä pelaajaa juniorijoukkueisiinsa. Heistä kolme oli hyökkääjiä: Sam Steel, Max Jones ja Jack Kopacka. Viime kaudella WHL:n pistepörssin voittanut Steel ja Jones olivat Ducksin ykköskierroksen varaukset kesällä 2016.

Anaheimin leirillä on nyt 17 hyökkääjää, joiden joukossa on loukkaantunut sentteri Ryan Kesler. Lopulliseen NHL-miehistöön valitaan 13 tai 14 hyökkääjää.

Ainakin Ryan Getzlaf, Corey Perry, Rickard Rakell, Jakob Silfverberg, Patrick Eaves, Nick Ritchie, Andrew Cogliano ja Antoine Vermette ovat varmoja NHL-hyökkääjiä. Muutama muu hyökkääjä on myös vahvoilla, mutta Kossila taistelee parista viimeisestä paikasta.

Kossilaa ei koskaan varattu NHL:aan. Hän solmi Anaheimin kanssa NHL-sopimuksen keväällä 2016 pelattuaan sitä ennen neljä kautta USA:n ylioipistosarjassa. Kossila esiintyi viime kaudella yhdessä NHL-ottelussa.

Anaheim pelaa viimeisen harjoitusottelunsa Los Angeles Kingsin hallissa lauantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

FC Lahdella kauden vaikein ottelu

18.6.2019 22:34:55