COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

New York Islanders haluaa oman hallin

12.10.2017 - 09:55:29


Jääkiekon NHL-liigaseura New York Islanders haluaa oman hallin. Islanders ei ole tyytyväinen Brooklynissa sijiatsevaan Barclays Centeriin, jossa pelaa myös koripallon NBA-seura Brooklyn Nets.

- Barclays on loistava halli. Valitettavasti silloin kun se rakennettiin, sitä ei tehty jääkiekkoa varten, Islandersin toinen omistaja Jon Ledecky sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Islanders on pelannut Barclays Centerissa syksystä 2015 lähtien. Ledeckyn mukaan sopimus pitää Islandersin Barclays Centerissä tämän ja ensi kauden ajan.

Islanders haluaa rakennuttaa kokonaan uuden hallin Belmont Parkiin, joka sijaitsee Queensistä hieman itään Long Islandilla. Islanders on jättänyt oman ehdotuksensa alueen rakennuttamiseksi, mutta muutkin tahot ovat jättäneet hakemuksen tontin saamiseksi.

- Toivotaan, että meidän ehdotuksemme on paras ehdotus. Emme tiedä ovatko he saaneet 3 tai 10 tai 5 ehdotusta, Ledecky kertoi.

Islanders saattaisi joutua välillä evakkoon ennen kuin uusi halli olisi valmis. Mutta päätöksen aikataulusta ei ole vielä tarkkaa tietoa.

- Emme ole saaneet mitään virallista tai epävirallista tietoa aikataulusta. Me tietenkin toivomme, että se tulisi ennemmin kuin myöhemmin. Me olemme keskittyneet siihen, että saamme lapion maahan Belmontissa. Emme ole lainkaan huolisaamme siitä väliajasta, Ledecky totesi.

Islanders aloitti NHL:ssa vuonna 1972. Seuran kotihallina toimi alusta lähtien Nassau Coliseum siihen saakka, kun tuli muutto Barclays Centeriin. Islanders juhli Nassau Coliseumin aikanaan Stanley Cup -mestaruutta neljänä peräkkäisenä vuotena 1980-83.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!