COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tilastot sen vahvistavat - Aleksandr Ovetshkin on NHL:n tehokkain maalitykki

12.10.2017 - 18:15:26


Jääkiekon NHL:n supertähti Aleksandr Ovetshkin on saanut lentävän lähdön käynnissä olevaan kauteen. "Great 8" on tykittänyt tällä kaudella jo kahdeksan maalia, vaikka hän on pelannut Washington Capitalsin paidassa vasta neljä ottelua.

Kahdeksan maalia nostavat Ovetshkinin uran kokonaissaldoksi jo 566 maalia NHL:ssä. Kesällä 2004 NHL:ään varattu venäläistähti teki debyyttinsä kaudella 2005-2006, mutta hän on siitä huolimatta eniten maaleja tehnyt NHL-pelaaja kauden 1999-2000 alusta lukien. Yksikään toinen pelaaja ei ole kyennyt vastaavaan maalimäärään tuona aikana.

Ovetshkin näytti mahtinsa jo heti tulokaskaudella. Tuolloin syntyi komeat 52 maalia. 50 maalin maagisen rajapyykin Ovetshkin on puhkaissut yhteensä seitsemällä NHL-kaudella. Hän on pelannut NHL:ssä yhteensä 12 kautta.

Ovetshkin on eittämättä yksi NHL:n historian parhaimmista maalitykeistä jo nyt. Nykyinen tahti lupaa jo uran kahdeksatta 50 osuman kautta. Ovetshkinin sädekehää on himmentänyt vain toistuva epäonnistuminen pudotuspeleissä. Siinä missä Ovetshkinin kovin kiistakumppani, Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby on voittanut urallaan jo kolme Stanley Cupia, metsästää Ovetshkin edelleen uransa ensimmäistä mestaruutta.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!