KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Yritämme saada hänelle kiekkoa niin paljon kuin pystymme" - Tampa Bayn venäläistähti tulikuumana

17.10.2017 - 08:01:05


Tampa Bay Lightningin Nikita Kucherov nousi maanantaina jääkiekkoliiga NHL:n maalipörssin kakkospaikalle. Detroitissa vieraillut Lightning kukisti paikallisen Red Wingsin 3-2.

Kucherov on maalannut kaikissa Tampa Bayn kauden kuudessa ensimmäisessä ottelussa. Viimeisen 30 vuoden ajan samaan ovat pystyneet vain Detroitin Steve Yzerman (1988), Pittsburghin Mario Lemieux (1992) ja St. Louisin Keith Tkachuk (2008).

- Yritämme juuri nyt saada kekkoa Kucheroville niin paljon kuin pystymme. Hänellä on niin paljon itseluottamusta ja hän pystyy maalaamaan niin monella tavalla, Lightning-kapteeni Steve Stamkos sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Kucherov maalasi kahdesti Detroitia vastaan. Hän iski illan ensimmäisen osumansa komealla rannelaukauksella etuylänurkkaan.

- Kovin moni jätkä ei pysty ampumaan tuolla tavalla. Minullakaan ei taida olla tuota valikoimassani, kahdesti NHL:n maalipörssin voittanut Stamkos kehui.

Kucherovilla on nyt kasassa seitsemän osumaa. Hänen edellään NHL:n maalipörssissä on vain Washingtonin Alexander Ovechkin, joka on heiluttanut verkkoa yhdeksän kertaa.

- En ajattele putkia. Haluan vain auttaa joukkuettamme, NHL:n pistepörssissä neljäntenä majaileva Kucherov totesi vaatimattomasti.

Neljännen peräkkäisen voittonsa ottanut Tampa Bay nousi koko NHL:n kärkipaikalle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03