COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NY Rangersia vietiin - NHL:ssä kauden ensimmäinen ”Taistelu New Yorkista”

20.10.2017 - 05:01:00


“Sanon aina ihmisille, että ammattilaisurheilijalle paras paikka pelata on juuri New York.”

Sanoihin on uskominen, sillä ne kuuluvat kaikkien aikojen jääkiekkoilijalle Wayne Gretzkylle. Gretzky pelasi New York Rangersissa vuodet 1996 - 1999 ja päätti hohdokkaan uransa Manhattanilla.

Sanat on ikuistettu Madison Square Gardenin ulkoseinään, jossa olevasta plakaatista niitä voi tavata kuka tahansa ohikulkija.

Torstaina Rangersin värein valaistussa Madison Square Gardenissa jytisi, sillä ohjelmassa oli kauden ensimmäinen ”Battle of New York”, Rangersin ja New York Islandersin välinen paikallisottelu. Matsiin lähdettiin erikoisesta asetelmasta, sillä Rangers oli New Yorkin suurkaupunkialueen kolmesta NHL-joukkueesta heikoin.

Heikosti alkoi torstainakin. Erien ensi minuutit ovat olleet Rangersille tällä kaudella myrkkyä, ja nyt ajassa 2.40 Henrik Lundqvist sai kaivaa ensimmäisen kiekon nuotastaan. Rangers tasoitti nopeasti, mutta jo kellonlyömällä 6.06 tilanne oli vieraille 2-1.

Toisessa erässä - jälleen alkuhetkillä - Islanders siirtyi 3-1-johtoon Mathew Barzalin täysosumalla, joka oli nuorukaisen ensimmäinen NHL:ssä. Rangers tuli vielä tasoihin, mutta lopulta Islanders juhli voittomaalikilpailun jälkeen 4-3-tulosta.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04