COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nuori NHL-hyökkääjä pillastui maalistaan - ”Hänhän melkein lensi”

20.10.2017 - 07:23:00


NEW YORK. New York Islandersin ykköspelaaja John Tavares, 27, näytti tyytyväistä naamaa, kun paikallisvastustaja Rangers oli kaatunut Madison Square Gardenissa 4-3.

Erityisesti hyökkääjää miellytti Anders Leen tekemä ylivoimamaali - Islanders onnistui ensimmäisen kerran yv:llä vasta kauden seitsemännessä ottelussaan.

- Hienoa oli saada se apina pois selästä. Toivottavasti tulee lisää mahdollisuuksia ja lisää tuloksia, Tavares jutteli heti pelin jälkeen Islandersin kopissa.

- Teimme ylivoimaan muutamia muutoksia. Oli jotain juttuja, joita meidän piti korostaa. Hyvin meni.

Kolmannessa erässä Islanders johti 3-1. Rangers ryhdistäytyi ja tuli tasoihin. Ratkaisu nähtiin lopulta voittomaalikilpailussa.

- Vastustaja tuli tosiaan kovaa kolmannessa erässä. He käyttivät jään pinta-alaa hyväkseen. Karvaus oli kovaa, ja meidän oli vaikea päästä omalta alueelta pois. Oma karvauksemme ei pelannut.

- Meidän täytyy päästä nopeammin kiekkoon, saada onnistumisia ja selvitä paineistamisesta. Pitää pystyä luomaan omaa peliä ja rakentamaan hyökkäyksiä karvauksen kautta, Tavares suunnittelee.

Lentävä maalintekijä

Islandersin päävalmentaja Doug Weight korosti, ettei voitto tullut helposti.

- Hyvä voitto. Vastustaja oli kahden maalin tappioasemassa ja alkoi heittää kiekkoa maalille vähän epätoivoisestikin. Koville otti välillä, mutta iso voitto tuli kuitenkin, Weight kertasi.

Nuori Mathew Barzal vei Islandersin 3-1-johtoon uransa ensimmäisellä NHL-maalilla.

- Maalin jälkeen hän oli liikkeellä jo vähän liiankin hyvällä jalalla. Hänhän melkein lensi seuraavat vaihdot. Olin hänestä jo vähän huolissani, mutta mukavahan innokkuutta oli nähdä. Lopulta hän pelasi hyvän ottelun ja teki tärkeän maalin, sanoi Weight.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04