COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

New York Rangersin maalitykki Rick Nash: Nyt on kova paikka

20.10.2017 - 07:44:00


NEW YORK. Jos Alain Vigneault on huolestunut mies, hän peittää sen erittäin hyvin.

Syitä huolestumiseen riittää. Vigneault’n valmentama New York Rangers on voittanut NHL-kaudella vasta kerran. Tappioita on peräti seitsemän.

Silti ”AV” tepasteli torstaina lehdistön eteen kepeästi, kuin minkä tahansa työpäivän jälkeen. Hätäisemmän olisi ollut vaikea uskoa, että Rangers oli juuri hävinnyt kotihallissa arkkiviholliselleen New York Islandersille 3-4.

- Suunnitelmamme eivät ehkä toteudu kaukalossa aivan täydellisesti, mutta joukkueesta löytyy kuitenkin työmoraalia ja sitoutumista, Vigneault vakuutteli.

- Uskon vakaasti siihen, että huolellinen valmistautuminen ja ahkera työnteko saavat palaset loksahtamaan kohdilleen. Taistelimme tänään kahden maalin tappiolta tasoihin, eikä se ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella.

Rangersin kopista löytyy koko joukko kokeneita pelimiehiä, mutta henkinen kantti voi silti pettää.

- Hengen täytyy säilyä pukukopissa, se on nyt meidän haasteemme joukkueena. Ainoa tapa saada kiekko pomppimaan meille on jatkaa pelaamista oikealla tavalla ja tehdä ahkerasti töitä, Vigneault paalutti.

Maalitykki Rick Nash, 33, on yksi kavereista, joiden suuntaan katse kovalla hetkellä kääntyy. Parhaalla kaudellaan Nash on tykittänyt 42 maalia - tältä kaudelta on tilastoissa vasta yksi.

- Ennemmin tai myöhemmin on pakko alkaa tulla maaleja. Nyt on kova paikka, Nash myöntää.

- Maalit tulevat yleensä ryppäissä. Aina on vaikeaa, kun on kuiva kausi menossa. Paikkoja kyllä on, täytyy vaan toimittaa kiekkoa maalille. Pitää pelata yksinkertaista Rangers-kiekkoa, sitä se on ollut niin kauan kuin olen tällä pelannut.

Torstainen tulos tiesi Rangersin tappioputken venymistä viiteen otteluun. Putkea joukkue yrittää katkaista seuraavaksi lauantaina Nashville Predatorsia ja Pekka Rinnettä vastaan.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldon rohkeudelle ylistystä

21.7.2018 13:36:04