COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Hänen pitää olla itsekkäämpi" - Carolinan valmentaja haluaa lisää hattutemppu-Teräväiseltä

14.11.2017 - 07:12:01


Teuvo Teräväinen teki jääkiekon NHL-liigan maanantain kierroksella puhtaan hattutempun kolmannessa erässä reilun seitsemän minuutin sisään. Teräväisen mahti-ilta johdatti Carolina Hurricanesin 5-1 -kotivoittoon Dallas Starsista.

Hattutemppu oli Teräväiselle (3+1) NHL-uran ensimmäinen. Neljän tehopisteen iltaa hän oli viettänyt aikaisemmin 12. marraskuuta 2016 Washingtonia vastaan.

Edellistä hattutemppuaan Teräväinen ei muista.

- Jossain junoriottelussa tai juniorimaajoukkueessa. Jossain sellaisessa, Teräväinen yritti muistella Carolinan verkkosivuilla.

Carolinan pelaajan edellisestä puhtaasta hattutempusta ehti kulua yli seitsemän vuotta. Ex-kapteeni Eric Staal teki tempun joulukuussa 2010.

Teräväiseltä kaivattaisiin enemmän maanantain kaltaista aggressiivisuutta.

- Teräväisen pitäsi hyökätä enemmän verkolle, koska hänellä on kyky, taito ja luistelukyky siihen. Hän tykkää syöttää mielummin. Mutta hänen pitää olla vähän itsekkäämpi painaessaan maalille ja ampua itse, Carolinan päävalmentaja Bill Peters sanoi.

Carolinan Sebastian Aho teki maanantain kamppailussa kauden ensimmäisen maalinsa. Ketju Teräväinen (3+1)-Jordan Staal (0+4)-Aho (1+2) keräsi yhteensä 11 tehopistettä.

- Me kaikki ajattelemme peliä samalla tavalla. Me pelaamme nopeasti. Jordo on todella hyvä kiekon kanssa ja vahva. Hän pystyy pitämään kiekkoa. Minä ja Seabass (Aho) vain luistelemme ympäriinsä, näemme toisemme ja yritämme luoda tilanteita, Teräväinen kuvaili ketjukoostumusta.

Kolmikko ei unohda kahden suunnan vastuutaan.

- Yritämme pelata hyvää puolustuspeliä. Monena iltana pelaamme vastustajan ykkösketjua vastaan. Yritämme ensin pitää huolen omasta päästä, Teräväinen jatkoi.

Carolina on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme eikä ole hävinnyt kertaakaan varsinaisella peliajalla. Hurricanes nousi kahden pisteen päähän Itäisen konferenssin playoff-viivasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!