COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaishyökkääjälle farmikomennus - heti mukana hyvässä ja pahassa

19.11.2017 - 09:24:02


Jääkiekon NHL-liigaseura Anaheim Ducks palautti hyökkääjä Kalle Kossilan farmiin lauantaina. Kossila liittyi hyökkääjä Julius Nättisen joukkuekaveriksi AHL:n San Diego Gullsiin.

Kossila on ravannut pitkin syksyä NHL:n ja AHL:n väliä. 24-vuotias suomalaissentteri on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän NHL-ottelua Anaheimin paidassa tehoin 1+1.

Kossila teki ensimmäisen NHL-maalinsa Floridan verkkoon 26. lokakuuta. Hän oli saalistanut kaksi päivää aikaisemmin ensimmäisen NHL-syöttöpisteensä. Kossila pelasi viime kaudella yhden NHL-ottelun.

Kossila oli San Diegon kokoonpanossa heti lauantaina. Gulls kukisti Tucson Roadrunnersin kotonaan rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 3-2.

Kossila oli mukana hyvässä ja pahassa. Hän otti vajaa kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä kahden minuutin jäähyn laitataklauksesta. Tucson tasoitti 2-2:een vain 12 sekuntia myöhemmin.

Kossila sai tilaisuuden hyvittää tekonsa rankkarikisassa. Hän ampui kuudentena ja viimeisenä tilanteen ollessa 1-1. Kossila laittoi kiekon pömpeliin ja ratkaisi voiton San Diegolle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!