COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Juuse Saroksen NHL-pompottelu jatkuu – ja se on viisas teko

11.12.2017 - 19:39:58


KOMMENTTI NHL-maalivahti Juuse Saroksen piirileikki jatkuu. Maanantaina Saroksen tie vei vaihteeksi farmijoukkue Milwaukee Admiralsista ylös Nashville Predatorsiin.

Kuluvalla kaudella Saros on pelannut kuudessa NHL-ottelussa (kaksi voittoa) ja kuudessa AHL-ottelussa (yksi voitto). Hänen torjuntaprosenttinsa on NHL ja AHL yhdistettynä 88,8.

Predatorsin organisaatio tekee Saroksen kanssa erittäin viisasta työtä. Muun muassa viime kausi - joka huipentui Stanley Cupin finaaleihin - osoitti, että ykkösmaalivahti Pekka Rinteen on saatava paljon startteja, mutta myös riittävästi lepoa.

Kun on kakkosmaalivahdin aika tulla kehiin, joukkueen taso ei saa laskea liikaa. Vakituisen peliajan takaaminen AHL-piipahduksin pitää Saroksen tarpeeksi kuumana. Saroksen ’heittely’ NHL:n ja AHL:n välillä on mahdollista, sillä häntä ei tarvitse vielä kokemuksensa puolesta asettaa ensin waiver-listalle.

Vasta kun ikä- ja kokemuskriteerit täyttyvät, pelaaja on asetettava waiver-listalle ennen farmikomennusta. Waiver-listalta mikä tahansa seura saa napsia pelaajia vahvuuteensa ilman siirtokompensaatiota.

Saroksen saatua NHL-kutsun Anders Lindbäck lähetettiin farmiin.

Pasi Tuominen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!