VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Pikku ylimääräinen juttu siinä" - Lehtonen nousi Kiprusoffin rinnalle

12.12.2017 - 09:30:46


Maalivahti Kari Lehtonen jatkoi hyviä otteitaan jääkiekon NHL-liigassa maanantaina. Lehtosen Dallas Stars kukisti New York Rangersin vieraissa rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-1.

Kaukalon kakkostähdeksi valittu Lehtonen menetti nollapelinsä vasta vajaa neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Hän torjui 24 laukausta, joista kuusi jatkoajalla.

- Rangersin maalivahti (Ondrej Pavelec) pelasi mahtavasti ja piti tilanteen 1-0:ssa. Mutta me väänismme ja mielestäni ansaitsimme kaksi sarjapistettä, Lehtonen sanoi Dallasin verkkosivuilla.

Lehtonen esiintyi NHL-uransa 623. runkosarjaottelussa. Hän nousi Miikka Kiprusoffin rinnalle suomalaisvahtien kaikkien aikojen tilastossa.

- Se (Kiprusoffin saavuttaminen) oli pikku ylimääräinen juttu siinä. Pelkkä voiton saaminen tässä liigassa on vaikeaa. Voiton saaminen tähän vieraskiertueen alkuun oli todella hyvä juttu, Lehtonen totesi.

Stars pelaa keskiviikkona New York Islandersin hallissa. Dallasin päävalmentaja Ken Hitchcock ei vielä tiennyt pääseekö Lehtonen rikkomaan Kiprusoffin ennätyksen Brooklynissa, mutta jakoi vuolaasti kehuja suomalaisvahdilleen.

- Kari on antanut viime aikoina meille mahdollisuuden voittoon joka kertaa, kun hän on pelannut. Hän on ollut loistava, Hitchcock ylisti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!