COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Jokinen: Ei missään nimessä voi olla tyytyväinen omaan kauteen

17.1.2018 - 19:32:32


Jääkiekkoilija Jussi Jokinen pelaa tulevaisuudestaan NHL:ssä. Nyt mahdollisuuden antaa Columbus Blue Jackets.

GM Jarmo Kekäläisen johtama Blue Jackets otti Jokisen vahvuuteensa keskiviikkona NHL:n waiver-listalta. Oikeuksistaan pelaajaan oli luopunut Los Angeles Kings. Seura on Jokiselle jo neljäs vuoden sisään.

Parhaalla NHL-kaudellaan Jokinen, 34, on nakutellut 65 tehopistettä. Tällä kaudella on kertynyt vasta kuusi pinnaa. Hän aloitti kauden Edmonton Oilersissa. Oilers treidasi Jokisen Kingsiin marraskuussa.

Jokinen on puurtanut alaketjuissa käytännössä koko kauden.

– Rooli on se mikä on. Täytyy vaan tehdä kaikki saadut minuutit mahdollisimman hyvin. Ei missään nimessä voi olla tyytyväinen omaan kauteen, Jokinen sanoi taannoin Sport Contentille.

– Pitää pystyä tekemään hyökkäyspäässä tulosta. Tuntuu, että ihan hyvin pystyn luomaan paikkoja, ja itselläkin on ollut paikkoja. Pitää saada peli paremmaksi ja pinnoja tilille, Jokinen suunnitteli.

Jokinen on Kekäläisen joukkueelle pienen riskin hankinta. Jokisen sopimus oikeuttaa NHL:n mittakaavalla alhaiseen 1,1 miljoonan dollarin vuosipalkkaan. Sopimus umpeutuu kesällä, joten halutessaan Blue Jackets pääsee hyökkääjästä vaivatta eroon.

Kärppätaustainen hyökkääjä lähtee kuitenkin ensi kädessä tekemään tulosta. Blue Jacketsin tärkeistä hyökkääjistä Brandon Dubinsky ja Cam Atkinson ovat loukkaantuneina, joten vastuuta on tarjolla. Jokisen avut – aukoton työmoraali ja kyky pelata kaikissa hyökkääjärooleissa – pannaan jälleen todelliseen puntariin.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noora Rädyn ura jatkuu Kiinassa

18.6.2018 22:42:55