VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Slovakkilegenda Ottawaan, kovapalkkainen puolustaja Los Angelesiin

14.2.2018 - 05:26:36


Jääkiekkoliiga NHL:n pelaajasiirtojen takaraja on 26. helmikuuta. Ottawa Senators ja Los Angeles Kings eivät jääneet odottamaan siihen asti, vaan laittoivat ison kaupan pystyyn tiistaina.

Los Angeles lähetti hyökkääjät Marian Gaborikin ja Nick Shoren Ottawaan. Kaliforniaan päin kaupassa siirtyvät puolustaja Dion Phaneuf ja hyökkääjä Nate Thompson.

Sekä Phaneufin että Gaborikin pestit ulottuvat kesään 2021 saakka. TSN-kanavan mukaan Ottawa maksaa 25 prosenttia Phaneufin jäljellä olevasta sopimuksesta.

Vuonna 2014 Kings-paidassa Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Gaborik on tehnyt NHL-urallaan kolmesti yli 40 maalia kaudessa. Keskiviikkona 36 vuotta täyttävän slovakkilegendan ura on kuitenkin auttamasti jo ehtoopuolella. Hän on tehnyt kahdella viime kaudella ja kuluvalla sesongilla yhteensä 29 maalia.

Phaneuf tuli ryminällä NHL-jäille Calgary Flamesin riveissä 2005-06. Hänet valittiin jo kolmannella kaudellaan NHL:n ykköstähdistöön. Tänä keväänä 33 vuotta täyttävä kanadalainen ei kuulu enää NHL:n eliittipakkeihin, mutta pelaa yhä keskimäärin yli 20 minuuttia illassa.

Phaneuf tienaa keskimäärin 7,0 miljoonaa dollaria kaudessa. Gaborikin keskimääräinen vuosipalkka on 4,875 miljoonaa.

Ottawa on jo menettänyt käytännön mahdollisuutensa pudotuspeleihin. Los Angeles on mukana tiukassa taistossa Läntisen konferenssin playoff-paikoista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29