COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jussi Jokinen kiehahti NHL:ssä

14.2.2018 - 07:05:55


NEW YORK. Columbus Blue Jacketsin Jussi Jokiselle ja Markus Nutivaaralle sattui ja tapahtui tiistain NHL-vierasottelussa New York Islandersia vastaan.

Toisessa erässä Nutivaara sai kiekosta kasvoihinsa. Hoitotoimenpiteiden jälkeen puolustaja pystyi palaamaan kaukaloon.

Columbuksen 4-1-voittoon päättyneen ottelun avauserässä Jokiselle ja Islandersin Cal Clutterbuckille tuli aloitustilanteessa erimielisyyttä. Kipakkana kaverina tunnettu Clutterbuck halusi jatkaa keskustelua nyrkein, mutta Jokinen pyrki välttämään turhan jäähyn ja turvautui kilpikonnataktiikkaan.

Vain hetkeä myöhemmin Jokinen hanskasi jo Casey Cizikasin kanssa. Sen verran Jokinen kuumeni, että kampitti Cizikasin ja joutui rangaistujen aitioon. Islandersin supertähti John Tavares käytti ylivoiman ja teki kotijoukkueen ainoan maalin.

Kolmannessa erässä Jokinen istui uudelleen jäähyboksiin, nyt filmaamisesta. Islandersin huipputulokas Mathew Barzal rusikoi suomalaishyökkääjää poikittaisella mailalla ja sai rangaistuksen, mutta Jokisen katsottiin reagoineen tilanteeseen turhan suurieleisesti.

”Parempaan suuntaan menossa”

Blue Jackets kohentaa menoaan pudotuspelikamppailun kuumetessa. New Jersey Devilsin 6-1-mukilointia seurasi nyt 4-1-voitto Brooklynissä.

– Nyt tehdään kyllä hyvällä prosentilla maaleja. Se helpottaa pelaamista aika lailla, sanoi Nutivaara, jonka saamasta tällistä oli muistona enää pieni tuppo sieraimessa.

– Vähän hitaasti lähdimme liikkeelle. Ensimmäisessä erässä tehtiin jonkin verran virheitä, mutta pystyttiin ne sitten paikkaamaan. Saatiin viime ottelusta niin paljon itseluottamusta, jotenkin tiedettiin, että pystytään voittamaan tämä peli.

Erikoistilanteet näyttelivät ottelussa suurta roolia. Blue Jackets teki kaksi ylivoimamaalia ja Islanders yhden.

– Nyt meillä on kyllä yli- ja alivoima hyvässä kuosissa. Saadaan paljon kuteja maalille ja maalintekopaikkoja. Paljon parempaan suuntaan ollaan menossa, Nutivaara kiitteli.

Joonas Korpisalo seurasi illan kehittymistä vieraiden varamaalivahtina, ja hyökkääjä Markus Hännikäinen oli poissa kokoonpanosta. Ottelun ykköstähden kunnian sai Blue Jacketsin puolustaja Zach Werenski (0+3).

Pasi Tuominen
Brooklyn, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Ski crossin olympiakulta Kanadaan

21.2.2018 10:21:10

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

21.2.2018 08:37:01