KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kapteeni Koivu komentaa NHL-joukkonsa perjantaina Madison Square Gardeniin

23.2.2018 - 18:23:53


Mikko Koivun ja Mikael Granlundin tähdittämä Minnesota Wild pelaa perjantaina NHL-ottelun vieraissa New York Rangersia vastaan.

Pelipaikkana on maailmankuulu halli Madison Square Garden, joka sijaitsee New Yorkin humussa, aivan Manhattanin sydämessä.

Wild kisaa tulisesti paikasta Stanley Cupin pudotuspeleihin, mutta Rangers on käytännössä luovuttanut kuluvan kauden suhteen. Torstaina Rangers kauppasi hyökkääjä Michael Grabnerin New Jersey Devilsiin. Pian menevät maalitykki Rick Nash ja kapteeni Ryan McDonagh.

– Aina Rangersin halli on vaikea paikka mennä pelaamaan. Joukkue on sekavassa tilanteessa, mutta me emme voi muuta kuin keskittyä omaan tekemiseemme, Koivu ennakoi perjantai-illan ottelua.

– Kaikki pelaajat ovat toki tottuneet tällaiseen, kun siirtoraja lähenee. Kun kauppoja tulee, niin tilalle tulee nuoria jätkiä, jotka antavat parhaansa, Wild-kapteeni lisäsi.

Wildin vieraskiertue New Yorkin seudulla etenee hyvin. Maanantaina joukkue voitti New York Islandersin 5-3 ja torstaina New Jersey Devilsin 4-2.

Pasi Tuominen, New York


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehokas Venäjä murskasi Leijonat

16.12.2018 18:20:25