VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Pelasi helkatin hyvin” – NHL-veskari järkytti runkosarjamahti Tampa Bayn

17.4.2018 - 08:12:00


NEWARK, NEW JERSEY. New Jersey Devilsin NHL-maalivahti Cory Schneider nousi ratkaisijan rooliin, kun sitä eniten tarvittiin.

Devils aloitti Stanley Cupin pudotuspelit maalillaan Keith Kinkaid. Kun Tampa Bay Lightningia vastaan tuli kaksi vierastappiota, valmentaja John Hynes päätti heittää veräjälle Schneiderin. Se kannatti. Amerikkalaisvahti torjui 34 kertaa ja ansaitsi kunnian ottelun kakkostähdeksi.

– Schneider pelasi helkatin hyvin, Devilsin puolustaja Sami Vatanen arvioi Devilsin voitettua kotiottelunsa 5-2.

– Ei se paljonkaan puolustajien pelaamiseen vaikuta, kumpi siellä on maalilla. Meillä on erittäin hyvä maalivahtikaksikko. Jos puolustaja tekee virheen, he pystyvät kyllä paikkaamaan.

Loukkaantumiset ovat haitanneet Schneiderin kautta. Kun hän palasi ruotuun kevättalvella, torjuntavire ei tahtonut löytyä. Maanantaisessa voitto-ottelussa työskentely näytti kuitenkin terävältä ensi sekunneista lähtien.

– Pelaamaanhan sitä aina haluaa. Olo oli hyvä ja innostunut, eikä jännittänyt yhtään, Schneider kertoi Devilsin pukukopissa pelin jälkeen.

– Tämä on kyllä hauskaa aikaa vuodesta. Energiaa piisaa. Mutta ei kyse tietenkään ole minusta tai kenestäkään muusta yksittäisestä pelaajasta. Kaikki tekevät töitä yhteisen hyvän eteen.

Tampa Bay -ottelu oli Devilsille ensimmäinen kotiottelu pudotuspeleissä sitten finaalikevään 2012. Tunnelma Prudential Center -hallissa oli huumaava, ja kotijoukkue palkitsi yleisön upealla voitolla.

– Fanit tukevat meitä koko vuoden. Toivottavasti olemme hauska joukkue katsella. Ottelusarjassa on vielä kuitenkin todella paljon tehtävää. Keskiviikkona pelataan taas, ja toivottavasti fanit saavat huutaa vähän lisää, Schneider virnisti.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Napoli jäi ilman maalia

17.2.2019 23:29:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyrki Jokipakka osui KHL:ssä

17.2.2019 20:01:15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wolves paineli jatkoon FA Cupissa

17.2.2019 17:03:37