NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-tähti Steven Stamkos noitui kurittomuutta: ”Ei se mikään menestysresepti ole”

17.4.2018 - 08:33:28


NEWARK, NEW JERSEY. Erikoistilanteet nousivat jälleen valtavaan rooliin Stanley Cupin pudotuspeleissä. Tampa Bay Lightning teki kaksi ylivoimamaalia, mutta joutui tyytymään 2-5-tulokseen New Jersey Devilsin vieraana.

Kolmannen erän alkupuolella Tampa Bay johti 2-1. Sitten tulivat perättäin Cedric Paquetten rangaistus sekä todella kömpelö väärä vaihto. Will Butcher tasoitti ylivoimalla. Momentum vei Devilsin lopulta leveään voittoon.

Tampa Bayn tähtihyökkääjä Steven Stamkos näyttäytyi suorastaan epäuskoisen oloisena ottelun jälkeen Prudential Centerin pukukopissa.

– Ei se nyt varsinaisesti mikään menestysresepti ole ottaa noin paljon jäähyjä tähän aikaan vuodesta, Stamkos tuhahti.

– Toki tiesimme, että vastassa on kova joukkue. He saivat vielä hyvää lisäenergiaa kotiyleisöltä. Viidellä viittä vastaan pelasimme varsin hyvin. Tarpeettomat, epätyypilliset jäähyt maksoivat kuitenkin meille ottelun. Tästä pitää oppia ja motivoitua seuraavaan peliin.

Tampa Bayn johtava puolustaja Victor Hedman oli pitkälti samoilla linjoilla.

– Pelasimme melkoisen hyvin, mutta sitten kurinalaisuus katosi. No, tämä oli vain yksi ottelu, ja olemme sarjassa vielä johdossa, Hedman virkkoi viitaten 2-1-tilanteeseen.

– Pelasimme hyvää lätkää ja loimme hyviä maalintekopaikkoja. Suurimman osan ottelusta alivoimapelaamisemme oli ilmiömäisen hyvää. Nyt vaan fokus kuntoon ja kohti seuraavaa peliä.

Devils ja Lightning kohtaavat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjassa seuraavan kerran Suomen aikaa torstain vastaisena yönä.

Pasi Tuominen
Newark, New Jersey


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!