VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Siitä tulee todella jännittävä ottelusarja" - Pekka Rinne lähtee pysäyttämään Patrik Lainetta ja kumppaneita

23.4.2018 - 08:54:30


Jääkiekon NHL-liigan runkosarjan paras joukkue Nashville Predators leimasi lippunsa pudotuspelien toiselle kierrokselle sunnuntaina. Nashville oli ottelusarjassa välillä yllättävissä vaikeuksissa Colorado Avalanchea vastaan, mutta laittoi viimeisen niitin jatkopaikalleen vakuuttavalla 5-0 -vierasvoitoilla.

- Loistava esitys joukkueelta. Emme antaneet Avalanchelle mitään toivoa. Minun näkökulmastani tämä oli puolustuspelin suhteen paras ottelumme tässä sarjassa, nollapelin torjunut Nashvillen veräjänvartija Pekka Rinne hehkutti seuran verkkosivuilla.

Rinne pysäytti sunnuntaina kaikki 22 laukausta. Nashville meni jatkoon voitoin 4-2.

- Ottelusarjan katkaiseminen on aina vaativaa ja vaikeata. Teimme mahtavaa työtä, Rinne jatkoi.

Rinne ja kumppanit tiputtivat sunnuntaina Mikko Rantasen jatkosta. "Betoni-Pekan" tehtävänä on seuraavaksi toimia Winnipeg Jetsin Patrik Laineen ja Joel Armian kesälomakoordinaattorina.

- Nautimme tästä voitosta nyt, mutta toisella kierroksella pitää pelata todella hyvää puolustuspeliä Winnipegiä vastaan. Jets on yksi liigan parhaista joukkueista ja heillä on paljon tulivoimaa sekä taitoa hyökkäyksessä. Siitä tulee erittäin jännittävä sarja, Rinne ennakoi.

Nashville eteni vuosi sitten aina Stanley Cup -finaaleihin saakka. Rinne ja kumppanit joutuivat lopulta pettymään Pittsburgh Penguinsin oltua parempi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54