VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Eipä tuota kuumempi voi olla" - laituri nousi Penguins-legendojen kastiin

23.4.2018 - 09:17:31


Kaksi edellistä jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -mestaruutta voittanut Pittsburgh Penguins eteni pudotuspelien toiselle kierrokselle sunnuntaina. Pittsburgh kukisti Philadelphia Flyersin vieraissa 8-5 ja vei ottelusarjan nimiinsä voitoin 4-2.

Philadelphia johti toisessa erässä 4-2. Sen jälkeen Penguins-laituri Jake Guentzel (4+1) syötti kavennuksen ja teki kaupan päälle neljä peräkkäistä maalia.

- Tuo oli jotain erityistä. En ole koskaan nähnyt mitään tuollaista. Eipä tuota kuumempi voi olla. Sitä oli todella hauska katsoa. Valtava esitys meiltä, Pittsburghin maalivahti Matt Murray ihasteli seuran verkkosivuilla.

Pittsburghin yhden ottelun playoff-ennätys on viisi maalia, joka on tietenkin Mario Lemieux´n nimissä. Aikanaan NHL:n voimalaitureiden eliittiin lukeutunut Kevin Stevens pystyi Guentzelin tapaan neljän maalin playoff-iltaan.

- Tämä on ykkönen. Ei minulla ole tainnut koskaan olla tällaista ottelua, jossa ne vain menevät sisään tuolla tavalla, Guentzel ihmetteli.

Penguins-historiassa viiden tehopisteen playoff-otteluun ovat aikaisemmin pystyneet vain Lemieux, Stevens ja Ron Francis.

- En osaa selittää tuota. Jake on loistava pelaaja. Hän ei nouse esiin nopeudellaan tai voimakkaalla laukauksellaan. Hän on vain fiksu pelaaja, joka löytää paikat jäällä, Pittsburghin päävalmentaja Mike Sullivan sanoi.

Guentzel, 23, ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Yhdysvaltalaislaituri voitti vuosi sitten NHL:n pudotuspelien maalipörssin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

17.1.2019 07:58:54